.

I just can't get enough

Hellou! Japp, så har några dagar flygi framåt som fan, och imoron e d äntligen Friday, yaay! :)
Helgen börjar och folk blir genast piggare, fast man själv dock har Kemi prov nu på Fredag (dock bloggar jag ganska sent nu eheh ^^'). Har iallafall lyckats titta något igenom Kemin, men vet ej om det kommer att gå så super braa nu heller, men man får väll ändå försöka.

Matteprovet gick helt OK, gjorde några uppgifter iallafall, hehe nå vad kan man då man har Harry? ;)
Annars var Onsdagen då helt normi, hadde träning så fo man hem och var helt enkelt bara hemma resten av kvällen.
Dock var dagen helt trevlig, solen sken och d va en helt vacker dag!
Idag (eller nå i Torsdags) så va dagen oxå helt lyckad. Fint väder, bra dag med bara 3 ämnen, va en sväng via stan o hälsade på några kaverin, sedan fo man bara hem igen. Hyklan hadde man dåå helt god mat, stekte och kastade plättarna hehe ;).
Annars så har veckan och dagarna gått ganska sådär snabbt, nu är helgen äntligen här och skall väll fira Fredagen med att vara en riktigt fliti flicka, skall hjälpa till hemma och så :). Efter skolan har vi match väll mot ett år äldre, får nu si hu d kmr att gå, men det gäller ju att bara spela helt enkelt endåå ;).

Sedan på Lördag så e d väll Solf som gäller, skall väll övernatten till nån kompis, fixa oss där och sedsn fara till bussen, som vanligt! Får nu si hur denna gång kommer att bli, är ganska så taggad om att få festa lite, men saknar endå mest sommaren!


Och jaa, idag på Textilen så fixade jag av lite överloppstyg
en sånhär pipo då, kallar den själv för dickhead eller kortsu pipo,
haha ja vet väldigt moget, men kom bara på det då jag testede den :D
Sedan ha man lappa sina farkkun oxå, fint fint! ;)


Dagens outfit:
Denimjacka: Siters point
Topp: Monki
Jeans: Cheap Monday
klocka: Jet Set
Och så hadde jag ennu marinblåa converse

Det kallas att man bjuder på sej själv :)


Vad tycks om pipon? :D

Nu så ska man väll ennu kolla snabbt Kemin, sedan o sov!
Ennu en egopix time blev d här igen hahah ;D




Polisen är här, alla skall ut!

Hejsan! Ju, så e man då tibax till skolan, fan, trivs inte alls! Allt går så trögt! Dagarna har varit långa å tråkiga, fats som tur har man ju kompisar. Men ingenting speciellt händer endåå. Idag hadde man då i gympan pardans, som t.ex. Texsasrosen eller vad den nu än heter? Och så helt vanlig Vals, ääh d e ju inte ens så speciellt invecklat.

Sedan fortsatte dagen sin vanliga långa gång, matten hadde jag ingen speciell motivation till, så kollade väll på nå videon med Sonyas mobil, kållade bland annat på "Sagan om Harry Potter" didär skämtversionerna såklart ;) hahah ganska så omoget, men mycket minnen får man av dessa videon! :D
Idag så köpte man väll snabbt två trosor, sedan va d väll ganska så snabbt hem. Håller ennu på att laga Fotoboken, kommer nog att inte bli helt klart tills imoron, men endå så ha man lyckats komma igång med det!
Och imoron så ha man ju då Matteprov, ärligt talat så ha jag inte övat ett piss! Mycket annat som man måste göra, och som man heldre gör oxå. Äh, fattar endå ingenting om geometri -.-
Och på Fredag ennu Kemi prov, toppen! men måste väll nu snart börja endå läsa något, så man ens får någo vitsord!

Älskade matte ♥

Pigg som fan! :D




Och med dessa egopix time säger jag, att nu så skall jag snart börja ta natten!

Önskar endå att d vore Lördag nudå, inget speciellt som händer annars! Ack, om d
bara vore sommar! Men med Solf mår man iallafall lite bättre med, hoppas d blir bra
nudå endå ;)

Hoppas man snart får någon frissa tid oxå, känner mej för ett behov av det!
Gonatt! :)

Can you be my doctor, can you fix me up?

Chacha! Jaa, vad tycker ni om nya headern? Fotade den i Fredags, fotografen Iltsu hehe ;D Blev faktist helt nöjd :).

Annars så var Fredagen helt trevli, va tyyp hela dagen me Iltsu, hon kom och hälsa på mej vid Praoplatsen oxå :). Fotade och pratade en hel del, och så fo man ti henne o redigera nå bilder. Sedan så sku man då hem o där va då syrran,Emppu o Jenny o så på filmen "Social network" och åt tortillas, så joinade en stund ;) Men sen så blev man ganska så trött o fo o sova.
Sedan i Lördags så hadd man då träningsmatch mot VPS B flickor, helt okej va spelet, fast matchen slutade 0 - 0. Heldre det än att förlora iallafall!

Sedan så va man bara hemma o chilla, och kollade lite i vinden om nå saker som skulle antingen slängas bort eller säljas på loppis, som kollades för flyttens skull då. Sedan resten av kvällen så va man väll i bastu o sen o sova.

Idag så ha d bara vari en helt vanlig Söndag, haft träning och hälsade på mommo och moffa. Offi kom och hälsade på oxå för en stund, pratade och åt chokladkaku, faan då tiden kan gåå så snabbt! Att man inte ibland hinner träffas på en låång tid? Usch, känns både så fel o obehagligt!
Just nu så ha jag ganska så just duschat, och fönat håret, nu så ska man väll laga snabbt kläder för imoron o sedan o sova!

Hadde ingen ny bild, men denhär får duga, uuh memories ♥ :)

Vain päivä elämää

Hej igen! Japp, usel uppdatering, må jag erkänna! Har haft ganska så fullt upp me Praon och annat, har inte haft ork och tid!
Under det senaste dagarna ha d vari heelt uur chill vid min Praoplats, trivs här! Har varit lugnt och skönt, fast man kanske inte rikti ha gjort så jääääkla mycket jobb, men bra e d ju endå! :)
Dom brukar ju ha någonslags Konst kurser för stora som små, hjälpte till då d hadde några 1: or och 2: or som skulle måla då, helt gulliga va d ju oxå :)
Annars så har man mest fotat till Fotoboken en hel del, och redigerat dem. Och så ha man lite satt saker i ordning, smått städat och tvättat, men inte sådär jääkla jobbiga saker iallafall :D.
Uh, känns som om livet går som en berg o dal bana, både positivt och negativt, och ibland händer det alldeles för mycket för snabbt! Otroligt lixom?
Men man lär ju sig att hantera det också, och provar på nya saker. Ibland funkar det, ibland ej, that's life.
Nu så e d Fredag, har inte riktigt nåå planer, elr nå fåår nu sii, kanske man kan vara me någon elr nå? :)




Några bilder jag tagit för Fotoboken, skall väll välja några som man kan ha då,
kankse dessa kmr me? :) Mest undert mina matpauser har man då njutit av en god kopp
kaffe och choklad, något man kan njuta över här speciellt! :)
Men nu så skall jag fortsätta jobba här sista dagen vid kära Kuntis, it's Friday people! ;)

I just wanna live!

Jajja, så ha man haft en chill dag då! Har ju Prao veck anu då, men Kuntsi har stängt idaa, så min Prao börjar först imoron!
Dock så kollade jag snabbt en elevhandlednings grej, och skall tydligen göra en fotobok som skall då publiceras av min prao, kmr att bli intressant! Fick si och tesa ett viss program som jag skall då jobba med fotoboken i, får si hu d kmr att gå :).

Efter det så for man snabbt via Arnolds o köpte en donits till Julkki, som jag for och hälsa på med Iltsu då idag. Helt trevlit var d, hon blev genast piggare, och vi pratade o chillade en hel del! va hos henne tyyp nästan hela dagen? Sedan så fo vi ti R Kioski o sedan va jag o Iltsu tvugna att gå hemåt!
Hadde alltså en heelt uur trevli daag, och imoron så blir det då nya tag! Nu så ska ja väll få snabbt i mej något och fa o äta, ha d bra! :)
Hahaha, extremtpigg.se!
Men man får väll bjuda på sej själv! ;)

Wanna be your victim, ready for attention

janina om I want some more, what are you waiting foor?:
jag vet att du just har haft en fråge stund men kan du snart ha en igen? (: hittade inte din blogg förän efter din frågestund så fick ej möjlighet att fråga /: annars så har du en jätte fin blogg!
Svar: hihi tack för att du gillar min blogg! Hörru, om du ennu undrar nå, så kan du bara fråga fast jag inte har Frågestund, det är bara trevlit att folk frågar om något! :) Bara att kommentera och fråga på! ;)

Moi! Jah, nu e d då Söndag, har haft en helt mysig dag! Varit för det mesta hemma, sov länge och fick i mej en riktigt god frukost! Sedan så har man varit på träning och städat lite, så nu känns det mycket fräschare att vara i mitt rum :).
Snart så ska jag fara i bastun och fräscha upp mej själv oxå, något som jag bara behöver just nu! Imoron så har man då Prao, ska bli så chill! Min Prao plats e ju vid Kuntsi, så har ganska så ledigt imoron! ;) Känner på mej att det kommer att bli spännande och kul! Måste nu bara se till att jag får en ordentlig nattsömn, hehe.

Hann inte riktigt blogga under det senaste dagarna, haft ganska så mycket att göra igen! Men i Fredags så sov man då över med syrran hos Nora, Vicki var oxå me men kunde inte sova över :/ Men annars hadde vi riktigt kul och trevlit! Vi såg på "Jennifer's Body", och åt tortillas och tankade oss med en massa chips och dipp och karkki, uhh, hamna en hel del över! Senare så såg man då på filmen "The invansion off lying", sedan just förrän vi skulle sova efter en hel del pratas och annat roligt, så såg man på "American Pie: The Book Off Love". Så det blev en riktigt lyckad kväll kan jag säga! :)

Sedan vid Lördags så fo man ganska så tidigt hem från Nora, då vi sedan hann hem och packade fixade oss för matchen i Närpes, som var mot IJBK då. Matchen var helt bra, och tyckte att vi spelade bra, dock så spelade inte jag men andras insats var riktigt bra! :). Matchen slutade då 1 - 1, helt bra alltså :).
Efter matchen så for vi och äta via Tomaten, och så va det bara att fara hem o chilla!



Tattade denna bild från Noras Facebook, hann inte riktigt ta nå bilder ^^'
It was a fun night ;)


I want some more, what are you waiting foor?

Hej igen! Skall snabbt bara blogga att ha haft en uur trevli dag! laga kladdkakak bland annat vid hyklan, och efter skolan va man me folk lite, sedan så resten av den tiden var man me Ilona! Pratade och så som vanlit, skådat lite på kläder och tagit lite bilder, köpte lite smått som jag behöver! :)
Men nu så skall jag börja fara i duschen, laddar upp bilderna och så, ha en bra helg kära folk, hörs! :D














Teinix XD mitten menee???
Har allti d trevlit med denna bruud ;)

Mombasa

Hej igen bloggen! jaa, uppdateringen har inte varit så braa, men orsaken är den att jag haft mycket att göra! haft både match och träning. Gjorde mål under matchen, är ganska så glad! :) så det beöv 3 - 0, mot Sisu, om jag minns rätt ;D.
Annars så har det inte hänt så mycket, varit i skolan o chillat med kaverina som vanlit! Idag så såg vi på finskan filmen "Menolippu Mombasaan" klart, en film som rekomenderas! Låten därifrån har hamnat i mitt huvud hela tiden, haha :).

I Tisdags så var man då i Simpsiö med skolan, skidade 2 km med syrran och Madde( och på tal om syrran, så kan jag väl tacka om en viss uppdatering hon hadde gjort för nån dag sedan! ;) ), blev mest av en massa prat och skratt och musik! Föll två ggr förrän jag ens hunnit till spåret haha ;D,
mest var det då jag var tvungen att låna grannens skidor och monon, monona var då storlek 43, så hadde på mej 6 par sockor per fot, men det lyckades faktist!
Sedan efter att man skidat så var man resten av tiden vid cafeet, annars så var ju skiddagen ganska så kort! Och så trodde jag att jag i ett skede hadde tappa bort 20 €, men som tuur så föll di från fickon i bussen haha :).

Imoron så e d ju äntligen Torsdag, ska väll efter skolan fara io chilla me kaverin elr någo trevlit, inte gjort de ordentligt på en tid! Sedan på Fredag så skall man väll vara med Nora och Vicki :)


En del klipp från filmen kommer det i denhä videon, men låten är ej originalet!
Originalet spelas av Taiska, men tyckte om denna versionen oxå! :)


Tattade denna bild från Maddes blogg, haha kuul va d i Simpsiö! :)
Va dock utan mascara den daan, men bra gick d höhhö ;)

Men nu så ska ja vara en dukti flicka o fara o sova, gonatt!

NÅ MOROSENJOROOOO!!

Morjenstaa alla! De e Nelli som skriver! Anna e i duschen o glömd logga ut sig härifrån så ja tänkt passa på o jöö bloggen intressanttare hahahah ;) Ja tänkt att ja sku passa på o skriv lite om MOI här i mellan då hon alltti glömmer mig! Jae då hennes tvilling syrra, som ha hängt me henne sen de första sekunderna av livet. Anna e 9 MINUTER äldre än mig (bara?) o folk brukar tro att ja e äldre fö ja e mognare än Anna, haha skämtosido! ;) Om man nu ska va ärli: vie ganska så omogna båda två! Lite fakta om va som är skillnaden mellan oss:
  • jae 0,8 cm längre!
  • ja har ljusare hår så jae typ blondare? ;)
  • ja spelar gitarr
  • ja har bättre betyg (haha EGOBOOOST!)
  • ja lyssnar hälldre på äldre musik som typ 60,70,80 - tals klassiker mixtrat me mycke annat!
Nu kommer honde Anna just ut... Nåjaa de som ja nu helst vila påminna om att tvillingar aldrig är så lika som det påstås. Men den andra hänger alltid med. Så om ni vill lära känna EN salonen, se till att lär er känn den andra också! ;) xoxo your gossip girl Nelli!

Svar på frågorna!

När vill du bli av med din oskuld? om du ännu är det?
Svar: Japp, jag är ennu oskuld, har inte tänkt en speciell ålder elr något, tar allt så som det kmr!
Men helst förrän jag är 18 :)
När du dricker, vad dricker du då? alltså tips på goda blandningar? :>
Svar: Vill helst inte skriva om sånthär på bloggen, kanske du kan ta kontakt med
mej personligen? :)
Hur ofta festar du?
Svar: Tja, då och då, då jag kan och då det helst ordnas, kanske någon
hemmafest ibland? :)

Finns de nån som du tkr jätte mycket om(pojke altså)?
Svar: Vet inte riktigt, har tyckt om iallafall. Kanske är det bara stunderna man
saknar?

Går de bra för dej i skolan?
Svar: Hahah inte riktigt, i tanke på om jag vill slippa någonstans borde jag
skärpa mej mycket mera! Men helt kass är jag väll inte? :)

5 MÅSTEN att göra i sommar
Svar:
1.Festa ;)
2.Vara med mycket kompisar!
3.Träffa nya människor
4.Vara på stranden
5.Shoppa och resa utomlands!



Favoritkläder från ditt klädskåp(gärna bild)?





Pluss många fler! Är ganska så nöjd över alla mina kläder jag har,
glr att klä mej snyggt, sportit och ja, min egen stil! Sånt som man
nu bara glr :)

Dina 5 bästa vänner?
Svar:Har inte vad jag tycker haft en bästis, men har många goda och riktigt
bra vänner!
Iltsu,Offi,Ännä,Mimmu och Calle är bland dom som jag kännt längst och som jag
mest litar på, men såklart så har jag många andra jag känt rätt så länge, som är fortfarande
riktigt nära och goda vänner till mej, ni betyder!








Hur länge ha du spela fotis?
Svar: Började väll när jag gick på 1:an, alltså när jag var 7 år gammal? Började plötsligt bara vara
intresserad av fotboll, så berättade det till farsan så fick han tag på ett nytt lag där jag ennu
idag spelar! :)




Vad saknar du och vad längtar du efter? 
Svar:
Saknar väll många stunder med vänner, familj, med dem man tycker om, fester, och otroligt
mycket jag önskar att jag skulle kunna ändra på! vad jag längtar efter är nog flera goda stunder, och sommaren med fester och allt! ;)
Är offi snäll? (a)
Svar: Hahha no är hon väll d no? ;D

E de säkert att ni ska flytta?
Svar: Är ganska så säkert, men det är ennu en del att planera.
kanske sisådär 95% chans? :)
Kommer nästa solf att bli bra? ;D
Svar: haha no tror ja det no, vet hur jag skall göra nu kommande gång! ;)
string/hotpants
hund/katt
lonkero/cider
solf/konvent
fest/hemmakväll

Varför dricker du?
Svar: Nå däfö :)
Har du rökt? Isåfall, varför?
Svar: har testat en gång, dock tyckte jag ej om det, fast jag trodde att det skulle vara
anorlundare än var det va. Testade för att jag var nyfiken :)


Tack för alla frågor! Känndes roligt att svara på dom :) Ha d bra!

Kiss me, pretty kiss me

Hej bloggen! Jajja, igår så blev det då vints för vår del, 6 - 1 mot Kanu, är faktist helt glad! :D Speciellt då man hörde hur det gick för Sport oxå, HYVÄ SPORTTII!
Helt trevlit hadde man d igår alltså, fick bara spela lite men det kan man no förstå då man varit sjuk och inte riktigt kunna vara på träningra. Men helt kiva var det iallafall! :)

Idag så har man sovit länge, vaknade för ett tag sedan och fick i mej en ordentlig frukost! Nu så ska ja lite laga mej o fara till mommo och moffa, sedan blir det träning!
Fick ingen bild från igår, vilket är synd :( Men här bjuder jag på en låt som fastnade i huvudet då vi spelade den nästan hela tiden, haha en helt fiilis låt tkr jag! :)

Tänkte svara på fågorna ikväll, om jag hinner, så man har ennu tid att fråga i Frågestunden! :)

Till The World Ends

Chacha! Japp, kan bara säga att man igen skall ursäkta för uppdateringen, hadde en liten bloggpaus, som jag verkligen behövde!
Annars har det inte hänt så mycket speciellt under det senaste dagarna, varit för det mesta i skolan, en sväng via stan med kompisar, och sedan hem. Ja, ganska så enformigt, men allti då man slutar skolan känns det som om man inte riktigt vill genast hem.

Idag så var det ju äntligen Fredag! (bloggar ju ganska sent nu haha ;) ) Har haft en rikitgt bra Fredag kan jag bara säga! Äntligen fick man en sovmorgon, fast man dock missade mattestödet... Men annars så var ju dagen ganska så lång, men randomnes piggade upp en heel del! :)
Efter skolan fo man med syrron och mamma til Waynes, sedan så for man snabbt via hemmet och så till Vinden, hadde bara lust helt enkelt haha :). Men det känndes skönt att chilla med folk! Speciellt då man träffar såna som man inte sett på länge :).

Nu så har man då bara varit hemma resten av kvällen o chilla, ska väll få nå mat i mej o sedan så kanske far man och sova, argh skulle ha lust att göra så mkt mer!

Japp, i Onsdags så köpte jag en ny tubhalsduk, gillade genast den då jag såg
den! Härlig Orangeröd färg, som är ganska så in, haha men älskar rött! :)
Idag så fick jag då röda glasögon, måsta få något lite mera teinix style hehe ;)
Halsduken: 12.95€, Vero Moda
Glasögonen: 9.90€, Citymarket

Imoron så är det väll match på kvällen i Seinäjoki, får si om man slipper med!
Tackar annars för kommentarerna i Frågestunden, men hoppas att det finns andra som
är aktiva på att fråga något, Frågestunden pågår ennu ett tag till! ;)

FRÅGESTUND

Jajja, tänkte att det var ett tag sedan jag hadde frågestund sist, så tänkte ta en nu då!
Frågestunder pågår nu enda till Fredag, kanske oxå enda till Söndag, elr något? haha :)
Bara det nu kmr iallafall någo frågor!
Så jah, vad undras? Vad kan förbättras? Vad vill ni se? Försöker svara på alla frågor så gott jag kan! :)


"Don't hate the player, hate the game"

Hej igen! Japp, idag har det varit en lång/kort dag. Skolan började 8.15, så jah, vaknade väldigt tidigt. Skulle har haft skiding i gympan, men på grund av min antibiotika kur, så kunde jag ej delta, så fick jag gå genast till skolan istället :).
Dagen var rätt så lugn, inget speciellt men man var väll med kompisar. Efter skolan så gick jag en liten sväng till stan och träffade några kompisar :). Hann bara vara en liten stund, för sedan så for man hem och lagade mat.
Inget annat har man hunnit göra, nu då man är tvungen att fara och sova redan klockan 23.00 om man vill fara någonstans under helgen, så är jag tvungen att skynda mej och skall väll kolla snabbt läxorna och hoppa i duschen.

Har haft endå helt trevliga pratstunder med kompisar, viilket då är alltid kul och trevlit med både randomnes och galenskaper haha ;).
Imoron så får man si vad man hittar på, skall väll oxå ta det ganska så lugnt, kuren sluta som tur imoron, jess!

En bild från igår, tattade från Ännäs blogg hehe ;)
Ännä, Iltsu och en liten bild av mej, haha man var verkligen med lixom! :)


En låt som jag lyssnat nu på igen, haha gamla och goda minnen, en av mina favorit
remixar! :D
Ännä som då tipsade mej för denna låt för länge sedan ;)

Get on the floor, darling

Nu så är läget så, att jag måste snabbt blogga, sitter nämligen med ansiktsmask och balsamerat hår, och måste helt just och skölja bort allt och göra kvällsrutinen!
Enyways, Måndag har varit ganska så chill, fast lång. Dagen började ju med Teckning, och fick någotlunda gjort där oxå :)

Sedan efter skolan for man snabbt via hem och ut till stan med Iltsu och Ännä! Hadde helt trevligt, fast vi inte riktigt gjorde något, haha ;). Mest så gick vi bara runt och pratade, kollade i några butiker, drack cokis och tog några bilder. Hadde inte med kameran, men det kommer väll att komma några bilder så småningom! Annars så kommer det väll att duka upp i Ännäs blogg, om inte annat :).


detta hadde man på sej idag, haha sry för kvaliten! :)
Nya legginsen och tröjjan! Pluss marinblåa tygskor.


och så en fiin bild på det nya kärleksparet, grattis, är så glad för eran
skull! :)
Lin ♥ Calle

It's not about romance, it's about what's in your pants

Japp, så e det Söndag, sista dagen på lovet! Äh, skulle vilja ha några dagar lov ennu, fast just detta sportlov har varit hur skönt som helst! Har kankse inte riktigt hunnit vara med kompisar så mycket, något nog, men skulle vilja vara mera! Dels var det ju också på grund av att man var ganska så rejält sjuk, men nu mår man bättre!
Eller ja just det, i Måndags så fick jag veta att jag hadde Angina (igen!?!) och så jah, hamna man igen på en 10 dagars antibiotika kur. Men som tur så slutar kuren redan nu kommande Onsdag ;).

Men till er som jag inte hann vara med under sportlovet: sry, och ja hoppas vi kan vara snart, bara att ta kontakt! :).
Idag så har man, skall man nu nästan kunna säga, sovit bort dagen. Vaknade klockan 14 tiden, o inte har man annat hunni göra efter det än bara ätit och tagit det lugnt. Har just tvättat ansiktet och laga på mej någo vettigare kläder, o snart så skall man börja städa! Måste väll fixa här nu då skolan börjar igen, suck.
Men det känns bra att vara utvilad, något man verkligen behöver!
Just nu lyssnar jag på bra musik, och japp, så skall man väll börja laga i ordning här!
mer mot kvällen så blir det väll god mat och ansiktsmask, hårinpackning, hela faderullan! Så som jag normlat brukar spendera mina Söndagar, hehe ;)


Sminkfri och upp med håret, so Söndags look! :D

Fick ganska just veta att min vän, Iltsu, köpte exakt likadana tröjjor
som jag köpte igår, haha man är väll lika ;)

I want your bite!

Jajja, lyckades göra en videoinlägg, haha sry för att jag inte hållde telefonen så bra, skulle annars har tagit kameran, men då dess batteri var slut, så kunde inte. Har annars haft en helt mysig dag endå tillslut, fick lite tid för mej själv till slut :)
Annars så träffade man lite vänner på stan, helt trevlit va det oxå :).
Imoron så får man si vad man skall göra, kanske man kan träffa nån? Har kanskee några planer, man får nu si om det blir till något ;)

Detta köpte jag då idag, helt mysiga basic paitan, skönt att bara dra på ;)
Köpte båda fö endast 10 € från Vero Moda, så köte jag en trosa oxå från H&M, alltid bra
att ha hehe :)


och såp bjuder man på en bra låt, som är då av den ganska så uur kända Chris Crocker, han som gjorde videon "Leave Briteny alone!". han har tydligen gjort låtar förr oxå för tyyp 2 år sedan, vad jag föstod?
Tycket att låten är helt bra, man fåår helt bra fiilis, och texten är bra ;)

Det har ju blivit en hel del argument av hans åsikter, många både hatar och älskar honom. Själv tycker jag att han helt rätt i vissa saker, och han har ju ganska tugnt angående av all kritik han alltid fått av sin sexualitet. Annars så tycker jag att han är helt bra :D


Någon har säkert redan hört låten redan, kankse är det bara jag som är efter? haha ;)
Snart så kommer morsan hem, så då blir det väll en trevlig Lördags chillning!

I hope my legs don't break, walking on the moon

I will forgive, but i never forget

Chacha igen! Japp, idaa e d ju Fredag, som jag då får spendera hos fammu och faffa. Föräldrarna är borta, och morsan kommer hem först imoron. Av någon konstig anledning så fick inte jag och syrran sova ensamma hemma, utom "måste" sova hos fammu och faffa. Okej, no för att d kan vara "osäkert" men jag är endå lite sur över varför, som jag vet inte exakt om jag ens iss skriva om. Men d är någonting som endå jag tycker att är överdramatiserat och delvis inte riktigt sant, men det får man väll tåla, hos fammu och faffa är det ju endå lugtn och skönt :).

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket, eller mest det vad jag velat göra, alltså e jag lite besviken, men imoron så kommer som tur nya chanser att hinna umgås med vänner!
Idag så vaknade jag ganska sent, cirka klockan 12 på dagen. Delvis var det för att jag inte fått något sömn då man sov på dagen eheh, och för att man såg på filmen "Wolf" med familjen :).

Hann fara en snabb sväng via stan för att kolla lite saker idag som jag troligtvis skall köpa imoron, sedan för man och hälsa på till mommo och moffa :). Fast jag blev väldigt trött då, och somnade för en liten srund, men hann vara med dom iallafall. Sedan så for man till fammu och äta soppa, sedan så for man till Minimani och byta ut en produkt och köpte lite annat. Och nu är man här hemma igen, men snart så skall jag väll ut med hundarna snabbt, sedan blir det väll att fara till fammu och faffa :).
Så har min dag varit, och nu måste jag skynda mej innan man skall fara till fammu och faffa!








Såhär såg man ut då idaa, facelook och outfit, haha :D
Hadde på min nya jackagrej, och så en av mian favorit t- paitan
"Hot Chick" haha oj vad jag saknar båten!
ha en bra Fredag allihopa! ;)

Let's get it started!

Hej igen! Japp, idaa så har man då varit i Tuuri, vid Veljekset Keskinen. Helt bossit o trevlit va d! :)
Där fanns då allt möjlit, för otroligt bra priser! Inte alls lika dyrt som här! Och så har det urbra restauranger där ;).
Och så fick man passligt med något hem, helt bra och använtbart! :)
Vi for dit tyyp klockan 10 tiden på morgonen, och kom hem si sådär klockan 19.30, men ingen var hemma och ingen av oss hadde nyklarna till oss så for vi till fammu och faffa istället och chillade en stund ;). Fick väll grööt och så väntade man tills morsan ringde och hämtade oss hem :).
Så nu så chillar man bara, och ska väll vara uppe en stund till tills man tar natten, imoron så skulle man väll kanske någonstans med morsan och syrran? Hmm, får sii :).

Hahaha always some randomness ♥
IhQ!
Jajja, alltiid! :D ♥
Detta köpte man då:
Fin, kortare denim jacka, perfect för sommaren! :)
Från: Sisters Point, REA 19.50€

Sånhär jackagrej, påminner om en kavaj fast d e mera tyg material,
helt bra och skön att ha på :)
Från: Sisters point, REA 10€


Och tja, ville ha lite speciellare leggins, syrran har likadana :D
Köpte dom för endast 4.95€, rätt så bra pris ;o

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Tja, snart så skall man väll dra iväg till Offi, har varit i stan idag redan, o orkar int ta bort yttrejackan, då morsan o syrran borde snart komma från butiken.
Enyways, igås så va man då tillslut med Iltsu på kvällen, fixade mej ganska sent o d to ju då ett tag eheh, man e ju teini ;). Vi fo till stan till Arnolds på kaffe o donits, sedan så kom en Iltsus vän med oss, Vi gick då bara runt stan o prata i nån timma, tills det tillslut blev till totalt randomness! Hahah :D

Idag så vaknade man då sådär passligt, chillade tills lillkusinen Elin kom o hälsa på med sin kompis :). Sedan så fixade jag mej snabbt, och då Elin for hem, så fo vi till Amarillo med familjen. Helt passligt mätt blev man med den maten :).


To en snabb bild på hur jag sir ut just nu, haha usch, orkade inte ta en ny bild
så denhär får väll duga :D. Lite trött e man, annars e väll allt bra :).
Imoron så ska jag och syrran med fammu och faffa o shoppa till Tuuri, kmr
att bli bossit! Fint och bra ställe d :D Hoppas man får kameran ladadd tills
dess :).
Ha en bra fortsättning på lovet! :)