.

Måndag 30 November

Hejsan sveisan! Här e jag ingen, the wierdo Anna Banana ^^'. Tja, idag var det en helt bra dag, kul och så me kaverina i skolan. Fast jag måsta tidigare till skolan p.g.a att jag skulle på försittning med min klass föreståndare. Jag har det senaste veckorna kommit över 6: gånger försenad ( eller nå kanske mera men då alla lärare int orkar alltid skriv upp d...heh). Men jag kom iallafall i tid till nästa lektion, yay ^^. Ja sedan förtsatte dagen med full stohej och kul med kaverina ;). D e så kuul då man kan vara liite random med kaverina :). Man har alltid nån med sig och är inte helt ensam :>. Det känns bra då saker och ting kan vara bra och självklara emellan åt. Lite hjärtesorg har jag ennu kvar, men jag överlever. Jag hoppas att det fixas med tiden :). Jag har bestämt att jag skall blogga så ofta jag kan och har lust. Det måste ju bli nån bättring på det! Åh, jag hoppas att jag snart kan fortsätta att rita med gimp2, fast vi får nog ennu venta med det :P. Tja, jag hoppas att det kommer mera besökare nu då jag försöker blogg mera ^^' Men nu skall jag snart göra mig klar för att sova.
Ha det så bra hemma!

MVH: Anski


Tja, jag är ju inte världens bästa tecknare, men det här är min senaste mer färgrannare
teckning. Lite manga kan man ju vilja rita ;D

Söndag 29 November

God dag! Äntligen har jag sovit riktigt gott :D. Vakna tyyp först kl.12,13 tiden, och nu så e jag ennu i pyamas xD Nå, ska inte göra så mycket idaa, göra läxorna fixa liite mitt rum, och fa på träning :P. Tja, inget desstumera att säga om min dag idag ;P. Ska no bara chilla, helt enkelt. Åh, konvent va så bra! Längtar redan till nästa, som tur måste jag inte vänta så jätte länge till det :). Hoppas ni gillar musiken som jag har fixat ;). Kanske inte riktigt alla gillar min musiksmak, men ni får väll stå ut med det då ^^. Nu har min egna dator (eller nå min och min syrras) varit i ett halv år ut från bruk ^^'. Nå, vi ska tydlgen startta om den så får vi se om den funkar eller ej. Då kan jag äntligen fortsätta rita på datan ;D. Men nu skall jag sluta så jag hinner göra något före träningarna.
Hejdå!
MVH: Anskih


Taget på sommarlovet ^^


Nå moi! Lördag 28 November

Jahas jahas, jag är en väldigt dålig bloggare jag! Nå jag har har inte helt lust att blogga så myki ;P. Nå jag hadde en paus iallafall. Jag vet inte riktigt om ja ska ändra på header bilden, eller vad tycker ni? . Jag är faktiskt rikitigt galen i musik, jag mår bättre då, man kan inte helt enkelt vara utan musik! Jag måste nästan alltid lyssna på nån låt innan jag kan sova. Lady gagas nya låt Bad Romance e helt bra tkr jag :). Nå idag så e d lilla jul, och vi ska städa :/. Men som tur behöver ja inte städa så myki iallafall. Ska säkert på kvällen och ha filmkväll me kaverin ;). D blir säkert braa :>. Jag har alltid gillat julen, så ja väntar på julen gaanska ivrigt ;P. Ska tydligen önska mig största delen pengar så ja kan köpa lite kläder. Har redan börjat tänka på vad ja ska köpa då... Men ja skall sluta skriva nu, måste snart börja städa om ja ska hinna ha filmkväll. Skriver kanske va ja gjorde ikväll. Sees senare!
MVH: Anskih
Läppä kuva ;)

Kväll
D va kul me kaverina ^^. Vi såg på filmen Bruno, som ja fick ett gott skratt av. Sedan så gick vi lite ut me Millas hund. Vi träffa nå pojkar som följd efter oss :/. Nå ja, int va d nå speciellt, förutom att vi ropa ganska myki fult åt dem ;P. Sedan spelade vi Buzz och sedan efter det var det dags hem. Vet inte riktigt vad ja skall göra nu, titta på tv? Eller bara kolla runt nete? Nå vi får väll se :P. Ha det så braa!
MVH: Anskih