.

Svar på Frågorna!

Yeas, here i am, again. Jepp, tänkte iallafall svara på frågorna som jag lovat, trevligt att det ens var något som tänktes att fråga iallafall ;)

? om FRÅGESTUND:
Första kyssen?
Första pojkvännen?
Första riktiga hångel?
Oj vilka frågor..
Njaa, jag tror att min riktiga kyss (mun mot mun) var då jag gick på 2:an, var ihop med en då faktist :D men vad jag minns var det ganska så On/Off grej, ibland var man tillsammans och ibland var man antingen sur eller så ville man helt enkelt inte vara tillsammans, hehe naaw :).
Min första riktiga pojkvän är nog han jag har nu, fast nå jag var ju tillsammans med en i ett år (?) på 6:an, fast jag vet inte om man rikti kan kalla det för "riktigt förhållande", ganska så lågstadiestyle endå, hehe inte illa menat!
Första riktiga hångel var på 6:an då dock...

Bilden tagen från Google

Anonym om FRÅGESTUND:
Favorit outfit?

Egentligen så har jag svårt att säga vike som e d, eftersom jag har ganka så mång kläder i mitt skåp jag gillar och trivs i, och så brukar jag testa på många olika kombinationer och så. Dessutom har mitt skåp fått en hel del nya klädsplagg jag inte bloggat om eftersom jag har/hadde bloggpaus. Men jag är och kommer alltid att vara facinerad och favorisera randiga paitan! Något jag aldrig helt enkelt blir trött på, dessutom så e min favorit färg röd ;).
Bästa kompis?
har du pojkvän?
Oj, svår fråga, har många bra vänner! har svårt att säga om jag har eller har nånsin haft en riktig "BFF", men Calle har jag känt i princip hea mitt liv, Sofia (Offi) har jag länge känt, och så har jag såklart många bra och nya vänner jag träffat på senaste tid och år!
Och ja, jag har pojkvän ;)
:) om FRÅGESTUND
bästa lärare i vikinga??
bästa minne från vikinga??
hehe, sämsta minne från vikinga skola?? ;)
Verkar som om nån äkta Vikinga elev har skådat min blogg haha :D Ja, jag gick i Vikinga Skola lågstadium, härliga tider :D.
Bästa lärare har jag svårt att säga, men en av dem var Wistis, som gick i pansion under samma tid som jag gick ut 6.an, kan bara säga att han var en speciell människa. Sen så var Isak bra på att lära också, sedan så var det ju min då speciallärare Siv.
Har svårt att säga vad som var riktigt min bästa minne från lågstadiet, har egentligen inte så värst många, eftersom jag var klassens nörd/plugghäst/jobbig/iriterade/speciellt udda person, men bland det bästa minnen var Lägerskolan i Pörkenäs, något jag önskar att jag skulle kunna uppleva igen :).
Det sämsta har jag ganska svårt att direkt minnas, men det var många jag vet iallafall. Ofta var det några små tvistelser med lärare, och hur arga köksorna blev då man inte åt skolmaten, eller hoppade på borden eller helt enkelt förstörde allting med att flytta på borden och mycket annat onödiga små dilemman :D men så var det problem med min då Textilslöjdslärare...
offii om FRÅGESTUND:
några minnen med Sofia Björkholm?
några bilder på dig och Sofia? (A)
hur går det med Sanne? ;)
mest lyckade bilden på dig?

Heheh, jag har många minnen med Sofia, all möjliga! men bland dem har varit våra små fetas, som i Solf och hos Sofia ;), sedan Nyåren, chilliga stunder och filmkvällar, och mycket mer! :)
Har inte riktigt några nya bilder på mej och Sofia, men tänkte ta fram någo gamla goa minnen ;) :



Dessa och mycket mer stunder :)

Och ja, det går nog bra med min pojkvän Sanne, bara bra ;)

Har svårt att säga vilken som är den mest lyckade bilden på mej, har tagit många bilder, men gör inte det direkt något mera. Det bästa brukar ju alltid komma då man mis anar det, och inte bara med bilder menar jag då...
Men bland dem är väll denhär och något av mina profilbilder på facebook: