.

I Like Your Style

Chacha! Jauupp, så e man här igen då! Ganska så passligt ha hänt å vari heelt kuul oxå, myki prov som man nu har klarat av såde hyfsat, vari me en massa kaverin, å så ha d ju vari Åminne oxå där i ett skede :).
Har inte faktist så mycket att skriva om just nu, håller på att kolla några saker för Stafettkarnevalen, som e nu på Lördag. Fast vi far redan imoron, och då e man då hela dan vid Borgbacken! :D Kommer säkert att bli nice, har inte varit på Stafetten med Övis förr, så får si hu det kommer att gå :) Får si om världen går under då man springer hehe ;).
Mycket med flytten ha det varit, och ja som ja sa så får man se med uppdateringen igen framöver. Nästa vecka ska vi vara ute härifrån, vinden är iallafall rensad men ennu så måste vi få en hel del saker ut härifrån, oho.
Men ska försöka ta med kameran till Helsingfors, så man kan knäppa några bilder o visa kankse sedan? hehe ;)
På tal om förra helgen, i Fredags var man först och kollade Club25, fo nu bara snabbt dit och orkade inte riktigt laga mej så speciellt höhhö, nå d va ju endå gratis inträde! Helt okej tyckte jag att det var, man chillade mest med kompisarna bara, va där bara nå ca. 2 timmar å sedan så va d tillbax hem.
Sedan då dagen efter det så var det ju Åminne, lagade oss och for sedan till Sonya, och därifrån till bussen. Tyckte att det hela var helt nice! Träffade en massa härligt folk, kul kul kan man väll bara säga :). Allt gick som tur bra, fast kollade då lite mera efter mina älskade vänner, hehe ;). Kan bara tacka! Efteråt for man då till Sonya över natten.
Men nu så skall jag fortsätta med packandet, chao!


I'm not dead!

Wuuups, bloggen ha varit ganska dött, men nu e man i liv igen!
Bloggar just nu från skolan, väntar nämligen på hejjarklacks möte som börjar snart (Y).
Har haft en hel del på sistone med all möjliga prov och projekt, samt så e det en massa jobb med flytten!
Så nu det sista veckorna förrän sommarlovet så får man nu se hur det blir med uppdateringen, men då lovet börjar kommer jag no ha gott med tid! :)
Fick veta att jag klarade av Fysiken, gjorde nämligen omtagningsprovet för ett tag sedan, så nu har man det klarat hehe :D

Värsta med denna vecklan var då jag tappade bort min älskade telefon, fick panik och letade efter den mellan Högstadiet och Gymnasiet, hadde ju Musik den dagen i Gymnasiet. Så var det sådär 2 timmars farande och fick leta upp en hel del lärare med nycklar. Men som tur fick jag min tele i Tisdags, så nu är allt som normalt igen!
Min tele är inte bara en tele, den har en massa viktiga numror,musik och en hel del bilder med goda minnen! Och jag som dessutom får nästan nåån ångest av att måsta vara utan musik :o

Igår så hadde man då en kort dag, slutade klockan 13, och efter det var det Stafettkarnevalsträningar, som gick då helt ok. Sen då man cyklar hem så ringer Ulli, så for man till stan me Ulli och gänge en stund :) Trevligt var det! Och speciellt nice var det att det var 20 plussgrader och soligt! Aah faan sommaren är här ;) Man kunde lixom gå runt i shorts!
Men nu så skall man börja fara mot mötet, har det bra människor!


En låt som jag laggar på just nu, fiilis! :)
Och en bra låt för kommande lördag ;)

Tässä kaupungissa on vaan yksi sheriffi, ja se on minä!

Chacha! Japp, nu har man då Bildkonst, och skall snabbt uppdatera! 
I Helg så va d ju Valborg och 1 Maj, hoppas att alla ha haft det riktigt bra och trevligt!
Hadde en helt bra helg jag också, i Lördags då det var Valborg, så firades det med en massa kaverin, först fo man till Sonya, där jag oxå sedan sov över.
Vi for till Hoviska då, och hadde en helt bra kväll kan jag väll säga, ingen katastrof någonstans alls.
Och igår så firade man 1 Maj med momo och moffa och familjen. Sedan mot kvällen for man till kära Offi och chilla :)
Nu så måste jag fara bort härifrån, ha d bra! :)


Extremt pigg och flitig tjej96 eheheh :D