.

Gårdagen och Nyår

Hej igen! Jaa, nu blev d så att ja hann inte blogga igår -.-. Mamma lät mig inte blogga i tiid, och jag hadde mycket att göra. Nå, ja skriver om idag och igåår ;D.
Tja, igår så var vi först hoss vår mommo och äta riktigt good mat ^^.Sedan så fo vi me Sofia till GW galleria (nå, jag kom lite senare för att jag fixade håret haha ;P). Vi hadde kuul, vi kolla runt och prova lite skoor ;DD. Sedan så fo vi till Sofia och drack varsin energidryck Mad Croc :P Haha, vi alla fick liite energidrycks energifeel xP. Sedan så for vi hem.drucki våra Batteryn
Idag så är d ju Nyår, jaa Sofia är hoss oss nu och vi ser på TV, nu just så kommer Simpsons^^. Snart måste vi ut me hundarna. Vi ha sköpt Battery och mera Mad Croc, vi ha drucki våra Batteryn, men snart skall vi dricka våra Mad Crocs hehhe ;P Tja, vi skall no nu bara för det mesta och så far vi kanske till stan och ser på fyrverkerier. Skall no ladda upp nå bilder, imoron eller idag, om bl.a bilder då vi var hoss Sofia ;D
Hejdåå och Gott Nytt År 2010!
Ö:Anski


Då vi va hoss Sofia ;D haha



Jaah, Mad Croc diggar vi ;)


Ihq teininaah ;) Jag såklart läängst baak ^

Tisdag 29 December

Hejsan hoppsan! Aah, julen var bara så bra! D va bra i hemmet och alla var glada, nästan iallafall ^^'. Suck, jag vet om min uppdatering i bloggen, men nu har jag faktist bestämt mig. Jag SKA uppdatera oftare! Som ni ser så har jag fixat musiken tillbaka, jeeh ^^. Tja, jag önskade inte riktigt mig något till julen, bara pengar och att min egna dator skall bli fixad hehhe :P. Meen jag fick ganska myki pengar, 310€ pluss två presentkort ;O. Och då butikerna öppnades på söndagen, så gick jag,syrran och Sonya och shoppa liite ;D. Då sköpte jag liite märckes klädärhh ;D.
Jag sköpte en Peak Performance huppari(munkjacka), Fred Perry t - shirt och en Wesc t- shirt ;DD Jaah! Nästa dad så for vi igen och shoppa, men då var det jag,syrran och Emppu ;P. Då sköpte jag med mina presentkort och resten av mina pengar ;D Nå, nog lagade jag nog något i konttot ^^'. Sköpte lite från H&M, farkkuleggins från ginatricot, midjabälte från Veromoda och bh och hårspräy från Seppälä :P. Och såklart liite foundation från Citymarket :P.
Jaah, d va kuul md lite shopping ;D. Vi träffde då oxå Ännä,Linn och Ina ;>. Vi sov över hoss Emppu då efter shoppingen på måndagen, vi spelade Naruto Shippued Ultimate Ninja 5 som dom hadde fått i julklapp. Faan va d va kuul ;D.
Idag så firade vi Sonyas kalas, vi fo ti Ina (inte samma Ina som vi träffade i stan) och så på film och åt lite gott.
Tja, nu skall jag börja gå och sova, jag SKA uppdatera imoron. Laddar upp bilder påvad jag sköpte senare.
Ha det så bra, och Gott Nytt År!
Ö:Anski

Onsdag 23 December

Waaah! Julen är här! Fast nå, ja skriver ju som nu kl.12, så man kan säga att det är JULAFTON ;D. Tja, nu på dagen så gjorde ja int så myki, städade lite färdigt och så. Men för det mesta så chillade jag bara ;P. Ja, om man e lat så e man, d kan man inte något åt. Mitt rum är härligt städad, alla saker är på sona platser och jag har damsugat ^^. Imoron så skall jag ha på mig en tunika som jag har gjort själv på textilslöjden :P. Jag sätter en bild på den senare. Nå, inget desstumera att säga.
God jul och gott nytt år ^^
Ö:Anski

Tisdag 22 December

Huhhu! Nu är julen vääldigt nära! Ja vet, jag har latat med uppdateringen ;D. u när julen är nära och då man har jullov så vill man nog bara slappa :P. Jag borde fortsätta med min städning, fast vi får nu se ;P. Idag så vaknade jag sent, ca. kl 11. Då chillade jag en stund och sedan skulle jag och min syrra fara till stan. Hehe, Calle fick vänta ganska länge på oss ^^ Nå, då vi kom dit  så var vi en stund i citymarket. Sedan blev vi hungriga och fo ti mäkkäri.
Sean fo vi till cittari igen... Ja och nu så sitter jag bara framför datan. Ja måst nu kanske snart börja städa ;).
Hejdåå
MVH: Anski

Onsdag 16 December

Gaaaah! Oj va man glömmer att uppdatera bloggen sin! Förlåt igen :S. Julen kommer i rasande fart, och snart börjar jullovet. Ah, d ska bli sköönt med lite vila och så ;). Idag var det en helt vanli dag, fast det hände som vanligt en del roliga saker. Nu har det snöat så att snön är 30 cm tjock :O. Nå, alla gick ut på rasten och hadde snöbollskrig eller annars bara kastade bollar :P. Hahah, många flickor va me, och dom såg no ganska roliga ut efteråt ;P. Först tänkte jag bli träffad 3 gånger, men dom missade. Men efter skolan då jag skulle hem, kom en viss Cristian och pesä mig bakifrån och fälde mig. Jag var dessutom oförberedd! Ganska fegt att komma bakifrån :P. Nå, ja to int d så jätte illa upp, alla måste vi ju få vara busiga ibland. Men sedan i skolan blev min dag förstörd av en viss person, annars skulle min dag ha vari helt perfekt :<. Nå, ibland har man dåligare dagar.
Igår så var det transudag, alltså skulle flickorna klä sig till pojkar, och pojkarna ti flickor. Men så var det fördetmesta bara flickorna som klädde sig ;P. Jag klädde mig no som pojk, helt kul va d, fast man var tvungen att vara utan smink, blää :p. Men d va annars helt kia daa, man blev busted då man fo ti Siwa ;P. Nå, alla måste vi ta "risker" emellanåt. Men jag tkr att man skall göra som man vill, och våga prova nya saker. Va faan behöver andra tycka om det då? Det gäller bara att taa modet ^^ Men nu skall jag fara i duschen. Skriver kanske om morgondagen.
Heejdåå
MVH: Anski


HS center e proo ; D

Söndag 6 December

Tja, det var helt kul hoss Sofia ;>. Vi såg på en bra film som heter "Don't mess whit the Zohan" Har sett den förr, men den va bara så bra ;D. Ja, idag är det söndag, helt vanlig slö dag för mig :). Fast jag skall nog snart på fotisträning :P.  Och så måste man såklart snart göra läxorna -.-. Nå, man klarar sig ;P. Undrar hurdan dag det skall bli imoron? Jag hoppas att det iallafall skall bli bra ^^. Men nu skall jag börja göra det som jag skall göra, så att man inte blir arg på mig :P.
Sees!
MVH: Anski

Lördag 5 December

Hello! Ja, nu är det äntligen lördag! Tja, ska nog för det mesta chilla idag ^^. Jag och Nelli skall kanske till Sofia idag, om jag nu kan oxå komma dit ;D. Men jag hoppas att jag kan komma iallafall^^. Ja, ennu har jag inte riktigt kommi på en så bra önskelista, men det börja snart bli stressigt till det. Den nya perioden som vi har i skolan nu är helt bra, inte så jätte långa dagar iallafall. Jag borde kanske nu börja fixa mig för dagen, för att jag är nu ennu i pyamas ^^. Nåja, det är ju endå lördag ;). Men nu skall jag inte riktigt skriva nå mera, skall kanske skriva vad jag gjorde ikväll.
Hejdå!
MVH:Anski

Tisdag 1 December

Nå moi! Idag var det en helt vanlig, kort skoldag. jag hadde på mig leggins och shorts idag, så då vi hadde hälsovandring i skolan (vilket jag inte viste om) så frös jag gaanska ordentligt :/. Men som tur så var det varmt inomhus. Idag så började en ny period, och vi hadde bl.a matte idag :<. Men vi behöver inte ha fysik,historia och inte så mycket biologi den här perioden :). Ja, imorgon så är det biologiprov, så jag måste snart börja läsa på det :P. Men som tur har jag redan kollat lite igenom det så jag behöver inte läsa så mycket på det :). Ska kanske rita ikväll, om jag hinner. Julen närmar sig, vilket gör mig glaad :) Och nu börjar stressen för det komma. Men jag hoppas att det endå inte skall vara så stressigt. Imorgon så skall jag gå efter skolan till stan och kolla efter en festklänning. Jag hoppas att jag hittar en fiin en ^^. Och så måste man börja tänka vad man vill ha som julklapp...
Men nu skall jag börja läsa till biologiprovet.
Sees!
MVH:Anski



Foto från gården... :P