.

Tuub Toppen och Jegginsen

Simppel, vit lång Tuub Topp, tänkte ha på Åminne kanske ;)
Från Vero Moda, 12.95€

Dessa Jeggings gillar jag verkligen! Sitter tajt och bra, speciellt på röven
;) Och fina e di ju såklart, och har en helt bra låg midja :)
Från Carlings, 39.90€ om jag minns rätt? heh :D

Bye bye beibe, beibe good bye!


Japp, efter själva Mjödförsäljningen idag så for man gåendes hem. Skötte hundarna och blev helt trött och uttråkad, så tvinade mig att gå ut och cykla i det hräliga vädret! For via stan där det då inte fanns riktigt någo bekanta. Blev chokladsugen och köpte en patukka, haha nåån som brukar ha det likadant? Och sedan då man skall cykla till Hoviska så träffar man på Sonya som komm från Sverige :)
Sedan då vi pratat en stund så for man då till Hoviska och fick sånähär bilder av det vackra vårsolen. Som tur var jag smart nog och tog med kameran!
Var dock bara nån timme, sedan fick man alldeles för kallt om fingrarna!
Nu så får man si om man hinner i duschen, elelr om man får göra det imoron på morgonen istället, skönt e d ju på det sättet oxå ibland ;)
Nu s måste jag väll ta snabbt något kvällsbit, och sedan ti sängs elr till duschen om man nu hinner hehe :D
Se yah!

I Just Wanna Make You Sweat

Hejsanhoppsan! Japp, Påsklovet var helt trevligt, och skulle inte ha velat börja skolan än! Känns jobbigt, men som tur är det ju inte så många veckor kvar tills Sommarlovet äntligen börjar! Tills dess så ska man ennu fira Valborg, fara till Åminne, göra en massa prov och läxor och höjja några siffror i betyget, samt såklart fara till Stafettkarnevalen. Mycket på G nu under det sista veckorna!
Annars så i Kokkola så var det ju Påskbrasa, så grilla man korv och hälsade på alla kära släktingar! :)
Så sprang man väll annars runt där i det lilla området som är nästan mitt i skotton, elr är kan man ju nästan säga haha :D. Men trevligt var det att se över det fina åkrarna, synd att fick inga bilder av dem :/
Sedan igår så var det då en låång skoldag, och sedan träning genast efter det. Så ingen speciell dag då heller egentligen, blöö.

Idag så var det en kort dag, finally! Dock började vi 8.30 och började med Kemi -.-. Men efter Kemin for vi till Vasa Teater ocg se på pjäsen "Dan då Dan dog". Själv tyckte jag att den var helt bra, iallafall skickliga skådesspelare. Men själva storyn var ganska såå udda, men endå rolig och speciell. Sedan så hadde man efter det Klasstimme och sedan slutade man 13.00, for via stan och köpte hårspray som var slut, sedan var det hem och till träning.
Imorgon så ska man väll sälja Mjöd för laget, så om ni vill ha god hemmlagad mjöd så skall ni fara till Minimani! ;)
Sedan på Fredag har man då Valborgsfets med skolan, hur kmr det månne att bli? :)

Ja just det, fick min bok nu äntligen tryckt! Har nog lite tryckfel,
men det blir väll lite intressantare då hehe ;)

Baksidan av boken :)


Hårsprayen av Proffs, den bästa! och Dream Matte Mousse som
man fick köpt igår. Tycker att Maybeline har bra hy make up för att
vara en ganska billigt märcke :)


Och såklart Brevoxyl som hjälper ur bra mot finnar, torkar ut
dom direkt! Dock är det ganska så starkt, men är efectiv mot att
eliminera finnen. Finns att köpa på Apoteket :)

Somewhere in an other world


Jahapp, han blogga lite snabbt nu här! Snart så kommer mamma från att har fört hundarna till Tessula, en hundskötgård, och sedan så skall man köra iväg till Kokkola!
Har nu packat litet, och skall väll slänga inn lite mera säker i väskan hehe. Hoppas ert lov har varit bra hittils!

Känns skönt för mig iallafall att fara lite någon annanstans, för nån dag. Träffa släkten som man inte har sett på länge!
Men nu så skall jag slänga inn det sista sakerna i väskan, och då är morsan säkert här redan, hejs!

Påsklov

Blir ingen uppdatering nu på nån dag, far ju till Kokkola nu på Lördag, men blir kanske någon uppdatering på Söndag eller måndag!
See yah människor, och ha en uur härlig och bra Påsklov! ;)


I am not a whore, but I like to do it


Nuudlar♥
Hejsan igen! Oj, har inet uppdaterat på en tid, kan väll säga att har haft lite blogglov hehe :)
Har haft helt enkelt mycket, sena kvällar prov och ja, inte haft så mycket blogglust hlr för den delen.
Men japp, idag (eller igår, Torsdag, bloggar så sent hehe) så har det varit en helt bra dag. Speciellt då man går i Övis och hadde en hel dag extra Påsklov hehe ;). Ja just det ja, det är ju Påsk nu för fan! Minns ennu förra året, haha trevligt! Blir väll att fara till Kokkola på Påskbrasa på Lördag som vanligt och hälsa å släkten! :)

Men idag så började dagen med att man vaknade klockan 1 på dagen, eheh. Man vaknade upp och åt nu någotlunda morgonmål och lagade sig klart sådär slött. Och sedan efter nån timma då man blev klar, så for man till stan med syrran och chillade. Offi kom dit oxå och vi pratade och kollade runt i butikerna, känndes härligt att prata! Och så träffade man andra kaverin där oxå ofc, roligt det oxå ;).
Sedan mot kvällen så fo man på träning, efter träningen så var man så hungrig att var tvungen att laga nudlar! Aa, bara äälskar dom, så lätt och gött att laga! Så åt man det tillsammans med familjen, och så har man bara varit i duschen och hela faderullan, och så har man chillat och ätit glass!
Fick inga bilder från själva dagen, då kom inte på att ta nå bilder haha :D Men ni får väll nöja med egopixen oxå ;)

Annars så har förra veckan varit ganska så mycket med allt möjligt, såg lite på Sporttis grejjen i stan, varit med en hel del folk, njutit av det härliga vädret och cyklat runt, chillat, och varit på bio och sitt på Scream 4. Var inte på själva premiären, då tyyp halva Vasa for dit och biljetterna var väll ganska så jobbigt att köa till, eller beror ju på om man köper dom i förhand eheh. Men tycket att filmen var helt bra, fast jag trodde att det skulle har varit en gnutta bättre.
Och då förra Fredagen så kom man inte på någonting så man stack till Ulli, där Ida var oxå med. Vi chillade och pratade, lyssnade på musik, lagade brownies och drack cocis och åt chips, helt bossigt fredagskväll skulle jag säga! :)

Några bilder från förra veckan:


Bild från Sporttis "tapahtuma", så klåp man e så tog man
inte ett foto tidigare :/


Piggsomstana.se

Fcik en dag förra veckan lust att fara ut ock cykla, så for både random
vägar och såna som man känner, haha var tvungen att ringa efter
hjälpt i ett skede! :) Men nu får man se hur det kommer att gå med
cyklandet då man har tappat bort nycklarna till det nya låset (Y)



Random :)


Köpte oxå en tuubtopp från Vero Moda, med mitt presentkort som jag fick av Emppu
till födelsedags present. Emppu fyllde för nån vecka sedan, var till henne och firade, grattis ennu
Emppuu! ;)
Och så fick jag en ny plattång då min förra gick sönder, Remington är märket, sägs vara helt bra det oxå :). Nya farkkun, eller nå jeggins, fick jag oxå idag. Mina andra har fått en massa hål, och di brukar ju lätt få det oxå. Dr.Denim är det, från Carlings. tar bilder på dem sedan då jag kan!
Nu så skall man börja sova, får e med uppdateringen nu under lovet, men något kommer det väll att bli.
Bra Påsk everybody!

Usually I'll be gone before the morning lights

Hejan igen! Oj, har haft ganska så mycket, har mest läst andras bloggar, men nu börja man fundera om man skulle uppdatera sin oxå? haha :D
Enyways, idaa så e d ju finally Torsdag, skolan va helt ok, fast man hamna och städa i Hyklan istället för att laga mat. Sedan efter skolan så fo man då ti stan o va först med morsan och syrran o äta good kanttarell soppa och citronostkaka, nam! Seda ha man väl gårr eunt i stan o prata med Iltsu, träffade oxå några andra tyyper där :)
Äntligen så ha jag börjat använda min skinnjacka, nu då d äntligen blivit varmare. Svart skinnjacka plus röd tubhalsduk, ganska så min stil iallafall ;).

Annars så ha man under det senaste dagarna varit med en hel del vänner,proppat i sig pizza och hamburgare, tränat bort en del av det och sedan var man då i frissan igår. Färgade utväxten och toppade topparna och klippte pannluggen oxå lite korttare, inte såå mycket annorlundare men skönare att få håret lite mera vårdat! Blev helt nöjd faktist :D

I Måndags så va man ju då efter skolan med Nora, syrran kom oxå med sedan. Vi for till Gina Tricot för att testa kläder, vi pratade och skrattade en hel del o pjasa, tills sedan man bli nära på att bli utslängd därifrån... En vakt kom och sa att det kom klagomål om att "Vi ropade och kastade kläderna på golvet" haha, okej vi var högljudda men inte kastade vi kläder! men man blev ju tvingad att föra alla kläder tillbaka, till och med såna vi inte ens hadde testat. Men allt gick ju endå bra tillslut! :)
Imoron så ska man fira Emppu som är 15 år nu, grattiiz! Blir väll pizza och filmkväll, ett trevligt sätt att spendera Fredags kvällen med!


Såhär blev det då, fräschare :)




Och så gick min plattång sönder, fan! Får väll låna syrrans istället,
min kära plattång som har varit i vår familj i säkert 5 år elr något
R.I.P.
Nån som har tips på en bra plattång i ett passligt pris? Vet att Babyliss e helt bra,
och Björn Axén, fast det kostar ganska mkt bara. Men nån som kan tipsa om nå andra? :)


Och så en låt som jag börjat lagga på, Mohimbi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree,
så sommar och party fiilis!

You can only make me stay


Chacha! Hinner inte blogga så mycket just nu, idag så ha man då träning, och så slien som jag e nu bjuder ja på dessa bilder haha ;)
Men nu så ska man börja laga sig till träning, see yah!

Work it on the floor!

Hejsansveisan! Japp,som ni kanske kan see så natt bloggar jag, men vad kan man då d e Fredag? ;)
Kemi provet gick helt okej, fattade inte vissa saker men något fick man ju skrivet, fick oxå ut Matte provet idag, och kan bara säga tack Harry! :)

Annaars så e d (var det) 1 April, lurade iallafall 3 folk ganska så rejält, med samma skämt, som ja int vet om ja ens iss skriva om här hehe :D Men den funkade iallafall ;)
Sedan genast efter skolan så bytte man om till fotiskläderna och stack iväg till Ehnvallen för match mot B - FM flickorna. Matchen slutade dock 0 - 13 heheh meen vad kan man, we are playing the game!
Sedan så ha man då hälsat på mommo och moffa, sedan fo man till butiken och köpte lite snacks, och tortillas åt man oxå ofc! Kan bara säga att chili majschips och american dipp är alltför beroende frammkallande :).
Sedan så ha man då kollat lite på TV och på nå film, men orkade inte titta på filmen till slut. Nu så ska man väll snart fara och sova, har inte lust att vaka.
Imoron så e d ju Solf som jag då far på, vårens sista e d ju. Får si hur det kommer att bli! Far iallafall till min ena kompis övernatten, och far dit med bussen ofc, haha ska väll bli kul att träffa en massa kaverin :).

En sak bara som gör mej lite störd är att hur folk klagar på att "solf suger, blää. Okej, jag förstår nog, men om man då endå är vid själva Solf platsen, så varför kan man inte bara göra det till något roligt istället för att klaga hur tråkigt och skit d e? Själv ser jag no inte d som "den bästa ihq partyt ewer!", men emellanåt ha d varit helt kul där, och istället för att bara vara så negativ över allt, så varför inte då ens försöka göra det till lite mera positivare?
Okej, detta är då min åsikt, och vill inte att nån skall ta d åt sej på något negativt vis. Såklart är vissa ställen bättre än andra, men varför endå klaga då man kan själv göra det bättre? Just my oppinion.

En låt jag laggat ganska såå länge under den senaste tiden, får såå fiilis ;)
Fast originalet heter ju "Wet", men jag gillar båda versionerna hehe :)


Hihih gammal, bjuuder :)