.

Dragostea din tei

Cheenare! Jeepp, mycket har varit på gång, som kanske man nu ser på denna otroligt bra uppdateringen *host*.
Men nåväl, let's face it, då man har lov brukar man ha mycket annat att göra att spendera värdefull tid på ;).

Men annars så har det varit helt chill, förra Lördagen var man då igen i Närpes, sedan ha d vari en hel kvälls chillas me Offi :) och så har man varit lite på lenkki själv inför Danmark.
Just nu sitter Offi igen hos mej, och vi skall väll snart göra något ennu vettigare än att bara sitta här i min kära rum.

Åker ju iväg till Danmark nu på Onsdag, och kommer hem först nästa Måndag, så vet ej om det kommer att bli nå uppdatering då, men ska passa på att ha lite mera uppdatering just nu ;).
Imoron så blir d väll träning med lage, och sedan kommer käraste hit och hälsa på förrän man sticker iväg för en tid.
Såå, ska väll ikväll börja se lite fram vad som skall med dit, men halva huset ska man väll endå inte släpa med sej :D.
Syrron stack då iväg idag till Musikläger, så får väll se Danmark själv ;)


Offi rakas :>


Såhäär e man dåå idaag, inte riktigt gjort så mycket bara :P
Syrran tog med kameran så d blir väll sånhär härlig telefonkvalitee
man får nöjja sej med (Y)


var med morsan i stan fö några dagar sedan, och fick hem dethär
och väskan på bilden :)
Skorna från H&M


Brun skinn e ju ganska In nu, passar bra med i stort sätt
allt :)
Från Laukkutalo

We are the world, we are the future

Japp, ha haft he ganska chillt nu, vakade ganska länge igår, så man såklart sov ganska länge. Sedan så sticker man iväg till Närpes och tänkte missa bussen, elr va en minut före 15.00 så i princip var man ju i tid :). Men ja, hadde en chill och mysig dag med Sanne och några av hans kaverin i Närpes, åt pizza och tillsist blev det bland annat vattenkrig oxå :D. Sedan så var man tvungen att åka hem med kvällsbussin.

Så just nu har jag ganska just kommi hem, ingen e hemma, elr nå hundarana ofc, och här sitter jag och smaskar i mej kex.
Men nu så ska ja sticka ut me Ina en liten stund, tills nu nån iallafall av familjen kommer hem. Imoron så e d iallafall å kvällen träning, så får si va man kommer på före det ;).
See yah!


P.S: vad tycks om nya headern? :)

What can I say?

Hhaha shieet, kan bara säga att d va en crazy, spontan och rolig natt igåår! Kvällen börja me att man träffa Maija och Vanttu, gick me di en stund i stan och kollade om nå kiosker va öppna och så, dock va d ganska sent redan då. Men sen fick ja veta att Maija sku va övernatten ti Ina, och då var Vanttu tvungen att köra hem, Jag ock Maija körde runt med våra proffsiga cyklar mot Ina, köpte en panini i Neste, tills Ina kmr dit, och så kör vi igen me cyklarna mot brändö, och sedan till stan där man träffa Sonja och syrron.
Hela natten fortsatte vi att cykla haha runt i stan o i amazing Vasa, hela natten tills 5 på moronen blev man såpass trött att man for sedan och sova. En hel del pratas va d, och random stuff som hände mitt i torge, där vi bland annat satt och åt pizza hehe, jääkla nice va d iallafall! ;)
Så proffsig som man var glömde man ta me kameran :/.

Så ja, har sovi bara tyyp i 4 timmar, och har nu spenderat en liten stund här hemma, men om nån timme har man då fotisträningar som man nu inte ha haft på läng tack vare paus. See yah!


Efaristo!

Jajja, nu har man äntligen kommit hem från Grekland! Kan bara säga att det var en otroligt härlig resa, något man verkligen behövde! Men fick hemlängtan, som jag alltid får då jag e på utlandsresor, känns bara som om livet på någotvis "stannar" på resor, och att man då vill bara heim och fortsätta sitt liv, någon annan som brukar känna så?
men jaa, kom hem då nu i Lördags, elr var framme i Vasa kl.8 på Söndags morgonen, var ju tvungen att köra hem från Hesa flygfält -.-.
Men det gick bra, for sedan till Närppes och hälsa på käraste, hadde saknat honom rejält! Hadde riktigt mysigt resten av dagen :) ♥.
Min vän Offi blev också konfirmerad, grattiis Offi! :D Hoppas du gillade våra presenter :)
Idag har inget riktigt hänt, elr ska snart och hälsa på mommo och moffa, sedan ska man väll se hu d blir, men nu så ska man då pigga upp sej lite.
Ska ladda upp nå bilder från resan och visa vad allt man nu ha shoppat, och självklart skriva lite mera om själva resan ;).
Höörs!
Onnea Offi! :)

Set Me On Fire

Hejjsan hoppsan! Uppdateringen = inget vidare, men kan igen skylla på att har haft rejält med mycket andra saker att göra. Wasa Fotboll Cup var ganska så tröttnande, men det blev vinst till slut! Helt riktigt glad och nöjd blev man då ;). Sedan har det följande dagarna spenderats med en massa chillande, liten sväng i Närppes oxå, samt hälsat på en del av folkke, haft besök av svenskar och ätit en massa maat!

Så ja, den senaste tiden har varit helt härligt, men ennu bättre kommer det att bli då man imoron sticker iväg till Grekland! Har väntat på denna resa ganska länge redan, så ser mycket fram emot d! Just nu försöker man packa någotlunda, men har haft lite svårigheter, vill inte ha så mycket saker med, men vill inte vara utan något heller...
Vi skall dessutom startta klockan 6 på morgonen mot Hesa, så det blir en ganska tidig väckning.
Så nu kommande vecka så kan man inte ringa till mej på resan, men kommer kanske att ha någonslags internet, men får se med uppdateringen. Kommer iallafall att ta mycket bilder!


Guld medalj, hell yeah! ;D


Hann köpa mej en ny bikini för resan, har länge redan velat ha en vit en!
Fattar inte varför man nuförtiden skall dekorera bikinis med en massa tofsar
elr dödskallar, går i en viss grad ok, men för mycket är för mycket tycker jag,
så jag klippte bot tofsarna och to bort dödskallarna så jag fick min bikini som
jag ville tillslut, nu e man nöjd! ;)
Köpt från H&M

Några bilder för några dagar sedan man spenderat med folke:










Jepp jepp, mysig kväll d var! :)

Som ni kanske såg på Facebook igåår så är man då lite extra gladare, varit riktigt happyfejs ;) ♥
Så snart har väll Sanne starttar hit åt så får man sedan se vad man hittar på, men blir väll en del mys och chillas! :)
See yah, och ha d bra här i Finland! :D