.

Teckning

Har just nu teckning, och försöker att vara en aktiv elev, men ni sir hu d kan gåå :).
Håller fortfarande på att editera filmprojektet, som säkert snart inom en tiid blir klar ;D
Och snart har man Rella prov som man int riktigt har hunnit läsa å, så wish me luck...
Ska väll efter skolan fara hem och sköta hundarna, sedan ska man väll ti stan och köpa 
något nödvändigt kanske? 
Höörs!

What if I say that I'll never surrender?

Chacha! Jaa, vad tycker ni om bloggens nya design? Tog en tiid, men nu kan man väll nästan säga att den e klar, fast kmr kankse att ske någo lite ändringar hehe ;D Men jaa vad tycks? För mycket eller kankse för lite? Man får gärna kommentera! :)
Och på tal om kommentarer, i förra inlägget så fick man några komentarer som ja blev faktist ganska förvånad över. Vet ej om ni läser min blogg, men d va trevligt att veta att d ens var nåågon som kollade iallafall på min blogg hihi :) Tack!

Enyway, igår så var man då hos Offi, helt trevlit va d nog som vanlit! :) Vi såg först en del av Sex and the City 2:an, älskar den filmen! Och så såg vi filmen Kick Ass, som var oxå heelt uur bra gjord, men tyckte att filmen var mera råare än vad jag förväntat mej, och att d hände lite väl snabbt allt i storyn lixom, som ni kankse förstår?
Han inte heller ta några bilder då, så beklagar :/. Annars så Offi, meiän on pakko olla taas! :D

Idaag så han man inte heller göra så mycket, vakna ca.12 tiden, lagade lite rummet och så fo man på träning. Efter d så fo man och hälsa på mommo och moffa, nåmera speciellt han man ej göra. Sedan så fo man bara hem och chilla.
Fast jag egentligen skulle har städat idaag vilket ja ej hann med, så får man väll göra det imoron då, och läsa på prov, omg.
Drömde annars en uur verklig dröm inatt, en dröm som jag både ville och inte ville drömma. Att man blev så glad i drömmen att man sedan då man vaknade inte var på det bästa humöret.

"What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one.
You're the pretender
What if I say that I'll never surrender?"

En ganska gammal låt, men som är otroligt bra! Synd att den har smått börjat glömmats bort,
eller d tycker jag iallafall. Bra text och så har den ju! :)

BLOGGDESIGN PÅ G!

Håller på att renovera bloggen lite, alltså kan bloggen sii lite konstig uut. Hinner nog inte just nu att fortsätta renoveringen, men så att ni nu vet varför bloggen kan si lite konstit ut :).

Selvästi hyvä päivä, siis hyvästi selvä päivä!

Jajja, äntligen freedaa! Kom fö nåån timma sen hem från gympan, skrinning vid bobollsplan. Skall väll snart fara iväg till Offi och ha en mysig filmkväll! Fåår sii vad annat man oxå hittar på ;D.
Annars så va dagen ganska så lång, slutade klockan 16, alltså ganska så jobbigt, och jobbiagre e d ju då man slutar så sent på en Freedaa, men snart så ska d väll bli en ny period och en helt ny schema :).
Och imoron sås ak man väll stääda, gosh! hhaha men d får man väll tåla! Sedan så blir d väll att läsa en heel deel på Rella provet som man har på Måndag ♥

Sonya, Madde och jag fö nåån vecka sedan, Sonyas bild :)


Whatever makes you happy

Hej igen! Jaa, bloggen ha varit ganska så dööd nu under d senaste dagarna, men vad kan man. Annars så har man väll bara varit lite med kompisar och så, tränat och varit hemma, int så myki speciellt alltså :).
Igår hadd man då Hissa prov, gick ganska bra men får väll sii hu d blir nu då hehe ;D men man gjorde en någotlunda insats iallafall :).
Idaa så ha d varit en ganska så passligt lång daag. Började me Hykla, där vi då endast laga nå bakverk, blandannat Runebergstårta och teskedskex elr va di nu hett? Men skulle, av nåån anledning, trotta i mej en till Runebergstårta. Kan bara säga att det rekomenderas inte, fick lite huvuvärk och illamående ^^'.
Annars så va d en heelt kiva daag, folk var lika allmänt galna, speciellt då Lina sov och vissa typer började plötsligt flytta på bänken där hon sov haha :'D.
Annars så kom jag för en stund sedan efter att varit en sväng i staan me kompisar. Har snart träning nu kl.19 så ska väll nu passa på att äta förrän träning och packa väskan och så, så måste skynda mej nu!
Speciellt nu då man int äti nåå sedan skolan, uh.



Jag idaag, siir ganska så sliten ut, har varit ganska trött och såå,
men ska väll snart ta nåån vitamintablett så bliir man piggare :)


Dagens outfit: ABC jacka, farkkun och tennare, testade med
att locka håret lite, eller få d mera naturligt vågit, blev helt okej
tkr ja :)


Skaffade hem dehär idag, får si om di funkar!

Imoron så ska man väll vara med Offi mår man tro? :)

Hey boy, I really wanna be with you, cause you'r just my type

Jaa hej igen! Ja, igen så har det varit ganska mycket. Fredagen började med en extremt lång skoldag, slutade först klockan 16.00, faan vilka scheman! Men blev iallafall bättre då man fick vara med kompisarna, och sedan lite mer mot kvällen så for man till Katsu med Ina, Julkki, syrran och Jenny :) Vi for då till hennes andra hm i Tervajoki. Helt kuul va d noo, vi ååt maat (Y) och prata såklart en heel deel, fast sedan ville folk börja sii på Kauna, o ja e ju endå av den typen som hälst inte vill sii på skräckisar :'D haha, okej no fö att jag vet att d e bara en film, men på något viis så fåår jag endå någo trauman, så fåår man lixom nå feel :'p. Meen, såg nog lite av filmen, tills jag till slut bara lääste nåån tidning o lyssnade på musik, då d börja blii fö mycket. Men till sist så så vi endå lite på Scary Movie 3:an, haha bliir endå på nå viis inte trött på den :'). Men heelt lyckad fredag var det endå till slut ;).

Sedan nu på Lördagen så vakna man ju då ca.11 tiden hos Katsu, vi åt en ordentlig morgonmål, chillade en stund tills man lagade sig lite och fo hem till Vasa. Sedan så hann man passligt till träningen, och vi hade då lite styrcketräning som känndes nog helt braa, o imoron så blir d väll att lekka ute och fara sedan till simhallen elr något sånt :).
Efter tränigen fo man till mommo och moffa, och så var ju släktningarna från Kokkola oxå häär, fick Karelsk gryta och potatismoos (Y).
Nu så skall vi säkert börja fara hem, bloggar alltså nu från mommo och moffa. Hann inte byta om, så känner mej ganska så ofräsch, men ska väll njuta av en låång stund i duchen, och säkert nu resten av denna Lördags kväll vara hemma och säkert sii på film elr något, om man nu orkar.
Och så kmr d att komma en massa prov nu under det kommande veckrona, Hissa prov nu kommande Onsdag, och ennu en jävla bokrecension till Tisdag skall jööras. Har som int ennu fått boken lånad från bibban! Men som tuur har man läst den redan förr hehe :).

Jag just nu då, haha får man väll bjuda på :)

Dag 11 – Mina syskon.

Nå, jag har två syskon. En storebror, Samuel Salonen, och en tvillingsyster, Nelli Salonen. Samuel, eller no mera Samppe som han kallas, är 16 år och satsar mycket på hockey. Han spelar nufötiden i JYP sportgymnasium, alltså flyttade han för några månader sedan till Jyväskylä. han bor där med sin ena kompis i en passlig legenhet, där han då tränar, och såklart spelar och troligtvis går i skola :). Min broor kan vara helt trevlig, men det finns många otaliga gånger då man inte riktigt har varit sams ;p.

Hahah, en gammal, lite teini bild på Samppe, men får väll gåå :)

Och ja, min tvillingsyster Nelli är lika gammal som jag, alltså just nu 14 år, men om några veckor så fyller vi. Hon är ganska konsti, lite som jag hehe :) Nåväl, vi bråkar ju såklart ibland, annars så kan man väll säga att hon är min kära syster. Vi är endå inte identiska tvillingar, fast många troor det.
Hon gillar att sjunga, och har alltid varit lite mer intresserad av musik än jag. Hon spelar ganska mycket gitarr på friitiden, farsan bruuk väll hjälpa henne och så. Just nu hör jag henne sjunga och spela heh :).
Förr gick vi under 7:an i skilda klasser, men nu på 8:an så kom hon ti min klass, men helt bra e d ju endå :). Skulle nog kunna säga, att hon är viktig, såklart brorsan också, men ni förstår säkert.


Hihi, liite smått fjortis ;)

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.


Japp, peruus randiga tajta tröjjan, hittade inget annat att ha
på mej helt enkelt, speciellt då man hadde ganska bråttom nu
på den underbara Måndag Morgonen :).
Tröjja: Carlings
Farkkulegings: Veromoda
Och så hadde jag på mina Lacoste tennare ennu.

Annars så ha d varit en långtråkig Måndag, dagen började inte så braa, blev lite sen, hann inte fixa mej riktigt, haha omg! :) Men nåväl, man klarade sig. Sedan sista timmen så mådde jag illa, fo lite via stan sedan hem o ut me hundarna. Blä! Tråååkigt liiv man har! Faan, och så ha man bara fått en massa skäll, tydligen så e ja en så hemsk och olydig tonåring man kan vara! Men jaa, kanske så e ja ganska så föbannad just nu, men må d nu ens bli liite lättare!

Och så har jag inte ennu hunnit göra Ivoria läsdagboken klar. Hadde tänkt jobba med den tidigare idag, men tyvärr! Faan, då man inte riktigt har aldrig lust. Men påriktigt, seriööst, lääsdagbok? Va e d ti fö nytta, ingen kreativitet alls i det ens! Häldre nu en uppsats en läsedagbok fö faan! E d faktist så att dom inte kann komma på nåån tråkigare uppgift?
Men nåväl, ja måå vara ganska så fitti på myki just nu. Men ska väll börja med dendä ivoria juttun nuu då.

Ska väll snart börja tänka om designen på bloggen, är annars ganska besviken att ja aldrig kan få nå riktiga bra bilder hit, kankse fö att jag dels äger ingen kamera.
Tänkte skaffa en ny header hit oxå, om man bara skulle få nåån tillräkligt bra inspiration, och annars tiid och så. Men kmr säkert att ske en förändring snart! :)
Hahah, synd att man bara har hunnit till dag 10, hadde lite glömt listan faktist.
Men nu så skall jag göra läsdagboken och hoppa i duschen.
Höörs!

Music Non Stop!


"Here's the situation
Been to every nation
Nobody's ever made me feel the way that you do
You know my motivation
Given my reputation
Please excuse me I don't mean to be rude
But tonight I'm fucking you
Oh you know
That tonight I'm fucking you
Oh you know
That tonight I'm fucking you
Oh you know
That tonight I'm fucking you
Oh you know
That tonight I'm fucking you
oh you know"

"Brudar gillar brudar Killar gillar brudar Alla gillar brudar Brudar brudar brudar Snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt Så om jag va tjej så skulle jag nog vara lesbisk Tafsa överallt med åtta armar som en bläckfisk Enda snoppen som får vara med den är elektrisk Tuttar e som tuttar ska På din tutte snuttar jag, det smakar gott den luktar bra, tuttar tuttar tuttar ja. Killar som har trosor på sig tycker jag är läskigt Brudar som har trosor på sig tycker jag är sexigt Även om det skulle vara spets eller string Ser dig där på gatan och det händer nånting Visa mig din, jag visar dig min sedan kan vi bara fokusera på din Din din din, tänk inte på min, den är bara gjord av blod och lite skinn Den vill ändå bara in in in, här har du mitt nummer, ring ring ring"

Brudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar brudar brudar (x3)
Snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt
Så om jag va tjej så skulle jag nog vara lesbisk
Tafsa överallt med åtta armar som en bläckfisk
Enda snoppen som får vara med den är elektrisk
Tuttar e som tuttar ska
På din tutte snuttar jag, det smakar gott den luktar bra,
tuttar tuttar tuttar ja.
Killar som har trosor på sig tycker jag är läskigt
Brudar som har trosor på sig tycker jag är sexigt
Även om det skulle vara spets eller string
Ser dig där på gatan och det händer nånting
Visa mig din, jag visar dig min sedan kan vi bara fokusera på din
Din din din, tänk inte på min, den är bara gjord av blod och lite skinn
Den vill ändå bara in in in, här har du mitt nummer, ring ring ring

"I got the girl that I need with you
the girl that I want
I want the girl that do everything
But, I got the girl that don’t
so I can get you you and you girl 
cause you’re a Zoosk Girl 
and I can have you screamin
Whoa oh oh"

Kauhee jano vielki! siis sammumaton jano!
Todellisuus!
On hetkittäin piinaa!
ilman hauskaaki voi olla viinaa joo hyvässä ja pahassa!
pidän pullonkeräysmummot rahassa!
RIP maksa goodbye aivosolut edessä viskii ja kylmä olut!
kippis jeppis jebulis hallitut koomat petri on hepulis!
otan hörppyy irvin imuu!
Mul o jano anna hirvi limuu!
huh jaa missä mä oon?!
Mä oon kännissä missä sä oot!?

JALLUU KOSSUU JA KALJAA HÖLKYNKÖLKYN!
ME NOSTETAAN MALJAA!
SELVÄSTI HYVÄ PÄIVÄ!
HYVÄ PÄIVÄ!
SIIS HYVÄSTI SELVÄ PÄIVÄ!


"When I'm falling down
Will you pick me up again?
When I'm too far gone
Dead in the eyes of my friends

Will you, take me out of here?
When I'm staring down the barrel
When I'm blinded by the lights
When I can't see your face
Take me out of here
Take me out of here
Take me out of here
Take me out of here"

"Monster.
How should I feel?
Creatures lie here.
Looking through the window


First it’s her neck, yeah then her back
Yeah I’m a freak, I get into all that
Girl I perform for ya, like a porno star
Till ya had enough then I just need a little bit more
New music new move new position
New erotic sounds is goin down now listen
I can hear your heartbeat, you’re sweatin I can paint a perfect picture
I get deeper and deeper, I told ya I’ll get ya
I work that murk that just the way ya like it baby
Turn a quickie into an all nighter maybe
Your sex drive it match my sex drive
Then we be movin as fast as a NASCAR ride
Switch gears slow down, go down whoa now
You can feel every inch of it when we intimate
I’ll use my tongue baby, I’ll leave you sprung baby
I’ll have ya head spinnin sayin 50 so crazy"


"It’s in your eyes, a color fade out
Looks like a new transition
Is starting up and shaking your ground
Turning your head to see a new day calling

Does it feel like a head to lean on?
A snapshot from where you were born
I’m looking for your hand in the rough
You’re caught in the wire
Well, I’ll lift you out"

Please excuse I don’t mean to be rude

Chacha bloggeen! Jaa, min blogg ha nu vai ganska så dött nu denhä senaste veckan, har helt enkelt inte haft tid, och veckan känndes extra jobbigt, säkert då jullovet just tog slut. but here we go again! :)
Nåväl, förutom skolan så har man varit mycket med kompisarna, samt träningar och varit smått hemma, fast man endå har vakat så sent haha :'D. Inte smart!
Får si hur nästa vecka bliir, kankse myki då oxå, men hoppas man hinner och orkar blogga ;D.
I Fredags var man fösta gången på länge till Vinden, trevlit att träffa folk igen! :)
Men jaa, nu under själva helgen har man inte hunni göra så mycket, varit på träning, o sedan bara varit hemma. Var iallafall i bastun o åt good mat, trevlit me mammas gooda citronpaj :)
Imoron så e d ju Söndag, så man ska väll fara på träningsmatch, klockan 8.15 på morgonen ska man ju vara där, så ingen sovmorgon för mej. Så d lööns väll fö mej att fara o sova snart :) Sedan så ska man väll fara o träffa på mommo och moffa, och fixa underbara skolarbeten <3

några bilder från denna vecka:

Några tyyper kom på besök till oss, tyyp två dagar i rad elr nå?
hahah :D Men man hadd endå heelt kuul, d va Bagge,Majja,Ina,
Calle och Ännä som kom ti oss :)

Hahah, randoom ;)



Vi fixa håre på Bagge o Calle, riktigt snyggt blev d faktist!
:) Men d foo nöö jäävla mycket hårspray ti det...

Ina fyllde år väll den 13? januari, så Majja fick en ide att göö en
sånhe kiva tröjja ti hon hehe :) Såhä blev d väll ti slut på tröjjans
bakrida, snyggt! ;D

Tröjja på G! :D

Ina, due 15 fö faan! :D

Katsus penal må man tro? haha :')

Ahh, älskade mattelektionerna♥
man får väll bjuda på sej själv hehe :)


Och jaa, ja kan fortfarande inte fatta att Bagge o Calle gjorde det!
Färgade håret till blont o rött, seriööst? :'D Hahah, fåår sii hu d kmr
att blii, Majja o Veera skulle väll oxå färga?

Vissa bilder har syrron tagi, måst väll skriv det så man slipper problem hehe
;p Säg till om jag skall ta bort!

This things

Jaa, äntligen hitta man en röd vit randig paitu, älskar sailor style! :)
9.95€, H&M

Äntligen hitta man då en kavaj, passar bra me nästan allt! :)
19.95€, H&M
Äntligen en stor rymlig handväsko, velat ha länge redan :)
15€ REA, Laukkutalo
Och så lite underkläder föstås, plus en trosa ja int orka ta bild på :p.
Blev väll ungefär 52€ fö dessa underkläder, wuups! Men nåväl, di
behöver man ju iallafall :) Di va då från Lindex :).

Tell me how you gonna be without me

Chacha bloggen! Jaa, har inte hunnit göra så mycket under di senaste dagarna, varit hemma en del, vari me nå kaverin o så :). Igår så va man då me Offi och syrran i stan o shoppa lite, hann int rikti under mellandagsrean hihi ;D. Men ganska myki fick man köpt, fast d nästan fo en hel 100e fö alla dessa saker, hehe. Helt lyckad Fredag var det no, elr nå nästan. I stan träffa man då på några typer, helt trevlit :).
Kan bara bjuda på en bild som Offi to på oss båda, fö syrrans kamera dog då ja sku föra över bilderna på det som jag köpte, så får väll ladda upp dem lite senare. :)
Idaa så ha man då vari hemma, hälsat på mommo o moffa, och fixa undan snön. Nu ska man väll fortsätta med städandet, elr nå d vill no aldri rikti bli ti någo :'D.

Offis nya blogg: sofiabjorkholm.blogg.se

Blir aldrig trött på denna låt! Lyssna på texten fö fan! :)

Alles was wir lieben

Hhaha, ignorera mina vackra miner! :'D
Nåväl, orkade ej vara så jäätte seriöös ;)

Higher off the ground

Hejsan, jaa har haft ganska mycket under det senaste dagarna, nyårsfirande, varit en hel del med familjen, träffat kompisar och städat. Fast jag idag kmr nog ennu att städa, då int morsan är nöjd för att jag int städat tillräkligt. Tack mamma då du slösar på min tid :) Men nåväl, tänker endå inte städa under hela jullove, så det så! :).
Har ganska nyligen vaknat (som vanlit), och skall väll snart börja laga mig klar för träningen. Imoron så ska man väll ä igen träffa mommo och moffa.
Hahha kan oxå bara säga att hadde en otroligt bra början till året hehe ;D Var först hos Offi och kollade på raketer, sedan fö man till Julkki o där va då en massa folk :) Men jaa, resten av kvällen kan ni läsa på Offis blogg ;).
Tjanå, resten av jullove blir et mysterium, ska väll komma på nå, har ennu kvar av julklappspengarna, så får si om man kan ha något av det till nån användning ;).

Bilder från nyåre:

Offi, jag och syrran :)

Offi och jag

Nelli och Offi :)

Såhär häälig var kalle hos Julkki haha ;D

Okej, någo random, no comments :)

Och Majja föstås, hehe ;D
Säg till om jag ska ta bort!