.

Hey boy, I really wanna be with you, cause you'r just my type

Jaa hej igen! Ja, igen så har det varit ganska mycket. Fredagen började med en extremt lång skoldag, slutade först klockan 16.00, faan vilka scheman! Men blev iallafall bättre då man fick vara med kompisarna, och sedan lite mer mot kvällen så for man till Katsu med Ina, Julkki, syrran och Jenny :) Vi for då till hennes andra hm i Tervajoki. Helt kuul va d noo, vi ååt maat (Y) och prata såklart en heel deel, fast sedan ville folk börja sii på Kauna, o ja e ju endå av den typen som hälst inte vill sii på skräckisar :'D haha, okej no fö att jag vet att d e bara en film, men på något viis så fåår jag endå någo trauman, så fåår man lixom nå feel :'p. Meen, såg nog lite av filmen, tills jag till slut bara lääste nåån tidning o lyssnade på musik, då d börja blii fö mycket. Men till sist så så vi endå lite på Scary Movie 3:an, haha bliir endå på nå viis inte trött på den :'). Men heelt lyckad fredag var det endå till slut ;).

Sedan nu på Lördagen så vakna man ju då ca.11 tiden hos Katsu, vi åt en ordentlig morgonmål, chillade en stund tills man lagade sig lite och fo hem till Vasa. Sedan så hann man passligt till träningen, och vi hade då lite styrcketräning som känndes nog helt braa, o imoron så blir d väll att lekka ute och fara sedan till simhallen elr något sånt :).
Efter tränigen fo man till mommo och moffa, och så var ju släktningarna från Kokkola oxå häär, fick Karelsk gryta och potatismoos (Y).
Nu så skall vi säkert börja fara hem, bloggar alltså nu från mommo och moffa. Hann inte byta om, så känner mej ganska så ofräsch, men ska väll njuta av en låång stund i duchen, och säkert nu resten av denna Lördags kväll vara hemma och säkert sii på film elr något, om man nu orkar.
Och så kmr d att komma en massa prov nu under det kommande veckrona, Hissa prov nu kommande Onsdag, och ennu en jävla bokrecension till Tisdag skall jööras. Har som int ennu fått boken lånad från bibban! Men som tuur har man läst den redan förr hehe :).

Jag just nu då, haha får man väll bjuda på :)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 S T I I N A
skriven :

sv. jop, hihi :) neeej, de ha nog blivi mykki mykki bättre nu! och bloggen är kvar! =)