.

I am not a whore, but I like to do it


Nuudlar♥
Hejsan igen! Oj, har inet uppdaterat på en tid, kan väll säga att har haft lite blogglov hehe :)
Har haft helt enkelt mycket, sena kvällar prov och ja, inte haft så mycket blogglust hlr för den delen.
Men japp, idag (eller igår, Torsdag, bloggar så sent hehe) så har det varit en helt bra dag. Speciellt då man går i Övis och hadde en hel dag extra Påsklov hehe ;). Ja just det ja, det är ju Påsk nu för fan! Minns ennu förra året, haha trevligt! Blir väll att fara till Kokkola på Påskbrasa på Lördag som vanligt och hälsa å släkten! :)

Men idag så började dagen med att man vaknade klockan 1 på dagen, eheh. Man vaknade upp och åt nu någotlunda morgonmål och lagade sig klart sådär slött. Och sedan efter nån timma då man blev klar, så for man till stan med syrran och chillade. Offi kom dit oxå och vi pratade och kollade runt i butikerna, känndes härligt att prata! Och så träffade man andra kaverin där oxå ofc, roligt det oxå ;).
Sedan mot kvällen så fo man på träning, efter träningen så var man så hungrig att var tvungen att laga nudlar! Aa, bara äälskar dom, så lätt och gött att laga! Så åt man det tillsammans med familjen, och så har man bara varit i duschen och hela faderullan, och så har man chillat och ätit glass!
Fick inga bilder från själva dagen, då kom inte på att ta nå bilder haha :D Men ni får väll nöja med egopixen oxå ;)

Annars så har förra veckan varit ganska så mycket med allt möjligt, såg lite på Sporttis grejjen i stan, varit med en hel del folk, njutit av det härliga vädret och cyklat runt, chillat, och varit på bio och sitt på Scream 4. Var inte på själva premiären, då tyyp halva Vasa for dit och biljetterna var väll ganska så jobbigt att köa till, eller beror ju på om man köper dom i förhand eheh. Men tycket att filmen var helt bra, fast jag trodde att det skulle har varit en gnutta bättre.
Och då förra Fredagen så kom man inte på någonting så man stack till Ulli, där Ida var oxå med. Vi chillade och pratade, lyssnade på musik, lagade brownies och drack cocis och åt chips, helt bossigt fredagskväll skulle jag säga! :)

Några bilder från förra veckan:


Bild från Sporttis "tapahtuma", så klåp man e så tog man
inte ett foto tidigare :/


Piggsomstana.se

Fcik en dag förra veckan lust att fara ut ock cykla, så for både random
vägar och såna som man känner, haha var tvungen att ringa efter
hjälpt i ett skede! :) Men nu får man se hur det kommer att gå med
cyklandet då man har tappat bort nycklarna till det nya låset (Y)



Random :)


Köpte oxå en tuubtopp från Vero Moda, med mitt presentkort som jag fick av Emppu
till födelsedags present. Emppu fyllde för nån vecka sedan, var till henne och firade, grattis ennu
Emppuu! ;)
Och så fick jag en ny plattång då min förra gick sönder, Remington är märket, sägs vara helt bra det oxå :). Nya farkkun, eller nå jeggins, fick jag oxå idag. Mina andra har fått en massa hål, och di brukar ju lätt få det oxå. Dr.Denim är det, från Carlings. tar bilder på dem sedan då jag kan!
Nu så skall man börja sova, får e med uppdateringen nu under lovet, men något kommer det väll att bli.
Bra Påsk everybody!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Offi
skriven :

sv. NIIN OLI! Jepa, Hoviskalla tavataan!;)

eiks oo ihana, miss u<3



tiiäks jos menee busseja åminnee?