.

Söndag 4 April

Jaah, jag hadde ju skrivi att ja int sku blogga under resten av Påsken, men nu så kunde ja bara inte låta bli ;p.
Ja nu så e d redan Söndag, och dagen börja me att ja vakna kl.13 tiden. Jag hadde inget att gö idaa så ja ha chillat nästan hela daan. Jaa, så som ja annars brukar gö på vanliga Söndagar :p. Fast mot kvällen så hjälpt ja lite hemma, sedan fo vi ut och släppa hundarana, och sedan så blev d Hesemat och myskväll me syrran. Tjanå, och nu så sitter ja bara framför datan och ska troligen faa redan i duschen.
Igår så var d ju Lördag, och d va ju så att vi fo på släktträff ti Kokkola. Helt kiva va d, man fick träffa alla sina tusentals småkusiner haha ^^. Och så hadde vi ju såklart Påskbrasan där vi grillade korv och så fick ja prata me alla som va där. Helt trevlit va d ju och vi hadde myki att prat om :). Sedan så starttade vi hem åt ca. kl.11- 12 tiden på natten.
Imoron så skall vi väll  igen träffa Offi, igen ^^ Tjanå, vi får nu se va vi hittar på...
I Fredas så va vi ju hoss Sonya :D. Vi hadd helt kul, men vi hann int va så länge p.g.a att föräldrarna kom och hämt oss så tidit ;(. Fään...
V ja vet så har Sonya bilder från den daan på sin blogg och på Facebook haha ;D. Samt Offi då vi va me henne... Nåh, hoppas ja oxå kan få tag på nå bilder från d dagarna ^^.
Har som tur nu orkat fixa om musiken, så nu e d bara att lyssna :).
Men nu så ska ja väll just fara, hinna snabbt i duschen kanske? :O
See yah!

Anski
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: