.

Söndag 18 April

Yeah, i know, dåli uppdatering ^^' Tjanå, hadd en ganska fartfylld helg, så ja d e orsaken ;p. Men nu har jag lust att uppdatera bloggen ganska ordentlit :). Just nu så funderar ja på att skaffa en ny header, har inte gjort en ennu, men funderar på hur den skulle bli o.s.v.
Men enyway, i Freedas så var d en chill daa, ganska bra hairday oxå ^^. Dagen var som tur kort, men ja blev fast fö att ha fari till MC Donalds på rasten... Fuck. Men annars så var d en soli daag, och alla var på gott humör :).
På kvällen så fo vi då me syrran och Sonya ti Vinden. D va inte så myki typer där dåeh, men noo några att va me iallafall :D. Och jaa, Freedagen var alltså lyckat ^^.
Och så på Lördaan så träffa vi Erika, som vi int har sett på uur länge, eftersom hon bor i Italien ;). Vi hadd helt kuul, vi skratta och prata en hel del, tills hon och hennes familj måsta fara ;(. Och den daan så regna d och snöa d en deel :(. Men mot kvällen så fo vi då ti Emppus över natten :D. Vi hadd så kuul! Som vanlit. Vi åt karkki och chips, drack Cocis och Limonadi, och så så vi lite på filmen Wihite Chics (hur d nu än stavas?), och annat som nu kom på TV ;p. Haha, ja e no bara såå proo på Wii ;D. Vi spelade d oxå en hel del ;p. Och så prata vi en hel del, och gick och sova sådär kl.3 på natten ;p.
Och idaa så hade vi ju match, mot Vörå. Vi gjorde oss klara hoss Emppu och fo ti Ehnvallen. Matchen gick bra vi första halvleken, men vid andra så gick allt helt åt röven ;(. Men tjanå, man måste tåla förluster, mer eller mindre.
Huhhu, imoron så börjar en ny vecka, hu kmr den månne att bli dåeh? Men jaah, nästa vekca har iallafall en höjdpunkt, och d e ju KONVENT! :D  Har bara så väntat på d, hehe ^^'. Jaah, vi får nu väll se vad som kmr att mer eller mindre hända nästa vecka ;).

Ha fota lite me syrrans kamera muahahah >:D


För nåån vecka sedan, hade mamma varit på nåån arbetsresa i Sverge för nåån dag,
och så köpte hon åt mig och syrran sånhäna fiina VÅGA smycken.
Man kan sätta smycket i halsbandsskjedjor eller armband :).


Fiint va? ;D


Och ja, ja hadde ju lovat att ta en bild på min Konvent tunika ;p.
Tuub tunika: Carlings, 7.90 €
Shine leggins: Gina tricot, 15€?
Ballerina skor: Från Sverge, Intersport? 19.90€

En ganska simpel outfit, men fiin tkr ja :). Funderar ennu på hudan
halsband man kanske skulle kunna ha? Kanske den som jag visade ovan?
Men tjanå, ennu har man ju som tur tiid ;p.
See yah!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: