.

Måndag 12 April

Faan oxå! Ja e bara såå trött! Vi hadd en så låång daa i skolan, så ja helt enkelt int orka gö någo då ja kom hem ;p.
Delvis kan d bero på att ja så på Paranormal Activity igår och hade svårt att sova... Filmen var inte annars så hemsk, men slutet var bara fö hemskt :S Hade bara filmen i huvu igår nästan hela tiden. Men nu så mår ja som tur bra :D.
D va kul hoss Emppus, vi så såklart först på filmen, och sedan så bara skrattade vi och pratade och spelade Wii :). Hadd kuul me alla typer som man int träffar lika ofta nåmer.
Vår schema hade ju alltså ändrats, och enlit den så har jag 3- 4 dagar på veckan då ja har ganska så sovmorgon, men så slutar jag senast halv 4! Fattarni det? Hur fään ska man orka vara 3-4 dagar i skolan enda till kl.15.30? Omg, men Fredagen e bäst, då slutar vi nämligen klocan ett :DD YAY!
Annars så var d en helt kiva daa. Dagen börja me gympa, sedan hadde vi Teckning :). Och så var d ju sedan Husli ekonomi. Fast nå, i själva verket så var dagen int så lång, men man orkar endå int vara ti halv 4 ^^'. Tjanå, imoron så har vi väll nästan lika lång da, om int mer. Fuck!
Men tjanå, endå så e d ju inte nå lång tid kvar i skolan mera, nämligen sommarlovet kmr med rasande fart <3!! Orkar knappt vänta! :D
Och nästa vecka så e d redan Konvent <3 Måste hitta något snabbt tills dess. Kanske man ska imoron gå och titta om man hittar något? Vi får nu se hu d kmr att bli ;) Fast syrran hade u redan hitta sin Konvent tunika... -.-
Men enyway, nu så ska ja väll börja kolla om jag nu redan skall fara i duschen, så att man nu en gång ens hinner i tid i säng.
Seee yah!!
Anski





Scaarryy :O Fast ja vill no int se denhä filmen igen, fö jag e ju endå
vääldit kännslig för skräckisar, fast ja tkr no int att denhä va "världens
skrämmande film".



To bara en snabbt bild förrän ja ska gå i duschen, ja ser int så hemskt
smart ut, ja vet ^^' See ya!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: